Træning & bevægelse i naturen - Aalborg

Hvornår
14. nov 2021 kl. 13:00 til 16:00
Hvor
DGI Nordjylland, Teglgårds Plads 1, niv. 9, 9000 Aalborg, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 00 3005

Det er godt for krop og sjæl at opholde sig i naturen. Tilmeld dig dette kursus og bliv klædt på til at varetage træning og bevægelse i naturen. Er du frivillig i en forening, og kunne du godt tænke dig at lave naturtræning, så er dette kursus noget for dig!

Kurset er for dig, der har lyst til at træne og bevæge dig i naturen, herunder instruktører, trænere og frivillige i idrætsforeninger.

På kurset er fokus på bevægelse i uderummet og hvordan du let kommer i gang med at træne i naturen. Vi anvender naturens egne rekvisitter i form af varieret terræn, underlag, pinde, grene, kogler, sten og lignende. Træningen er sjov, varieret og med fokus på det gode fællesskab. Kurset foregår ude i naturen og du får afprøvet forskellige øvelser på egen krop.

På kurset får du:

  • Introduktion til trænings- og bevægelsesaktiviteter i naturen
  • Viden om naturens indvirkning på vores sundhed og velbefindende
  • Gode råd til træning i naturen
  • Inspiration til balance, styrke & puls, gåture i naturen og naturoplevelser.

På kurset får du et gratis inspirationsmateriale med øvelser, så du er klar til at komme i gang med træning og bevægelse i naturen!

 

Vil du gerne med på kursus, men kan ikke deltage d. 14. nov? Så hop på samme kursus d. 30. oktober --> www.dgi.dk/202101003004

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer