PICKLEBALL - SHORTTENNIS

Hvornår
20. okt 2021 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
DGI Huset Aabybro, Jens Møllers Vej 3, 9440 Aabybro, Danmark
Hvem
Trænere, 16 - 90 år

Nummer
2021 01 95 3103

På dette inspirationskursus introduceres du til 2 velegnede ketcher aktiviteter målrettet seniorer 60+ . Kendetegnende for både Pickleball og Shorttennis er, at de vil kunne spilles indendørs på en badmintonbane, de er nemme at igangsætte, kan spilles og læres i alle aldre – og vil give rigtig god motion. Kurset er for alle, som ønsker at tilbyde Pickleball og Shortennis i deres forening som en selvstændig aktivitet, eller som en ny aktivitet blandt flere i ”Idræt om Dagen”.

Pickleball er et nyt, sjovt spil, som kombinerer det bedste fra badminton, bordtennis og tennis. Der spilles på en badmintonbane med et bat, en hård plastik bold som kendes fra Floorball, og nettet er anbragt i tennishøjde. Det kan spilles både indendørs og udendørs og som single og double. Pickleball er et forholdsvis nyt netspil i Danmark, men af de hurtigst voksende sportsgrene i USA og Canada.   

 

Shorttennis spilles ligeledes på en badmintonbane, med juniorketchere og skumbolde. Shorttennis minder om spillet Tennis, men det foregår under lettere betingelser. Banen er ikke så stor, bolden ikke så hurtig og livlig, og ketcheren er lidt lettere end alm. seniorketcher. Her er det muligt at starte med spillet i en høj alder, og få indlært teknikken, så det er muligt at få god motion og glæde gennem spillet.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer