Den gode velkomst

Hvornår
18. mar 2021 kl. 17:00 til 20:00
Hvor
DGI Østjylland, Søren Frichs Vej 42 B, 2, 8230 Åbyhøj, Danmark

Nummer
2021 09 85 3406

Kender du det?… At stå tilbage med en følelse af: ”Her har jeg virkelig lyst til at komme igen!” Den følelse håber vi, at rigtig mange allerede går hjem med efter at være startet i en forening. Følelsen er helt sikkert ofte til stede, men det er desværre ikke altid tilfældet. 
 
Ofte er det små, simple handlinger, som afgør, om vi som nye i en forening har lyst til at komme igen, og om vi som frivillige har lyst til at bidrage til endnu en sæson - f.eks. om vi bliver mødt med et smil. 
 
På kurset Den gode velkomst sætter vi særligt fokus på de handlinger og simple tiltag vi i foreningen kan gøre, for at skabe nogle rammer, der gør det rart at starte som ny. 
Aftenen vil byde på simple fif og redskaber til, hvad I konkret kan gøre i jeres forening, såvel som I skal inspirere og udveksle erfaringer med andre foreninger. 
 
Den gode velkomst er målrettet bestyrelsesmedlemmer, instruktører og trænere, der har et særligt fokus på at tage godt i mod nye medlemmer.

 
Vi glæder os til at se jer!

Helle Bjerregaard Heide

Vedr. kursuspris 
Deltagelse er gratis for foreninger i Aarhus Kommune, da kurset laves i samarbejde med Idrætssamvirket i Aarhus, Århus Ungdommens Fællesråd samt Aarhus Kommune, som betaler for deltagere fra kommunen.

No-show-gebyr 
Hvis man er tilmeldt (som gratist) men udebliver fra kurset, sendes en faktura på 300,- kr. + moms i ”No-show-gebyr”

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer