Landspetanquestævne

Hvornår
5. aug kl. 08:00 - 8. aug 2021 kl. 16:00
Hvor
Morsø Senioridræt, Elsøvej 8, 7900 Nykøbing M, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 10 73 4100

Velkommen til Nykøbing M.

Vi er meget glade for at kunne invitere til Landspetanquestævne 2021 på Mors, og vi håber trods corona at se rigtig mange petanquespillere til nogle dejlige dage her.

Stævnet bliver afholdt på Morsø Ældreidrætsbaner i udkanten af Nykøbing, Elsøvej 8, 7900 Nykøbing M.

Mors er efter vores mening et besøg værd. Alle kan gratis benytte kommunens busser. Med sine 367 km2 er Mors den største ø i Limfjorden. Øen er et attraktivt turistmål med sine storslåede landskaber og den 188 km lange kystlinie, som er kendetegnet ved de stejle molerskrænter – verdensberømt på grund af deres geologiske egenart.

Du kommer til Mors via Sallingsundbroen, Vildsundbroen eller med moderne Feggesundfærge eller den charmerende Næssundfærge. Der bor godt 20.000 indbyggere på Mors.

Største attraktion er Jesperhus Blomsterpark, 6,5 km. fra petanquebanerne. Her er også Jesperhus Feriepark, hvor der er mulighed for overnatning i egen campingvogn, eller i hytte eller feriehus, se: www.jesperhus.dk

Har man båd, kan man også komme sejlende til havnen i Nykøbing. Petanquebanerne ligger i gå/cykel afstand fra havnen. På vej til banerne kommer man igennem Nykøbing`s gågade, hvor der er et alsidigt sortiment af butikker.

Udflugtsmuligheder til havnene i Sillerslev, Thissinghus, Sundby M. og Ejerslev. Er man på havnen i Ejerslev, bør man se det højeste punkt på Mors, Salgjerhøj, der ligger i nærheden af Flade.

Der er 34 kirker på Mors, 33 sognekirker (de fleste middelalder kirker) samt den grundtvigianske frimenighedskirke i Øster Jølby.

Der er et flot museum i Nykøbing. Vi har det gamle slot: Højris, der ligger ca 10 km. fra Nykøbing.

Så udover at spille petanque er der mange muligheder for at få en ferie ud af det.

Vi håber at se rigtig mange til stævnet. Der er en flok frivillige hjælpere, der vil gøre alt for I får nogle dejlige dage på Mors.

Håber vi ses fra den 5. – 8. august 2021.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer