Sommer MultiCamp - Agerskov Ungdomsskole

Hvornår
12. jul kl. 14:00 - 17. jul 2021 kl. 14:00
Hvor
Agerskov Ungdomsskole, Vellerupvej 25, 6534 Agerskov, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 13 00 6003

Få de vildeste 6 dage i din sommerferie på Agerskov ungdomsskole. Programmet er spækket med masser af aktiviteter, en sportsgren for fuld udblæsning og muligheden for at møde en masse nye venner.  Du skal blive en del af fælleskabet, hvor du, det gode humør og fede fælles aktiviteter er i fokus.

 

HOVEDFAG

Du skal vælge et Hovedfag og du har følgende muligheder:

  • Fodbold
  • Håndbold
  • Spring
  • Svømning
  • Esport (Udstyr er til rådighed på Campen)

 

I dit valgte hovedfag har du 10 moduler af 2 timers varighed, der vil du møde underviser der brænder for at faget og gerne vil give dig nogle fed træningstimer og sikre sig at du har det sjovt imens.

 

VALGFAG

Som en del af Campen, har du 2 Valgfag. Disse vælges først 14 dage før Camp start. – Da antal af deltager har indflydelse på antal af udbudte valgfag, der vil være at vælge imellem. Der vil være aktive og mindre aktive valgfag at vælge imellem.

 

Du får 3 moduler af 1 times varighed, i hver af de to valgfag som du skal vælge.  

 

ALT DET ANDET

Derudover vil være fællesgymnastik, hvor du vil prøve kræfter med gymnastik som på efterskolen. I skal lære en lille mini opvisningen, som vises for forældre den sidste dag udenfor.

Der vil være en del fællesaktiviteter, en overraskelses dag, fest aften og masser af mulighed for at teste svømmehallen.

INFO

Deltager: Drenge og piger i alderen 10 - 14 år

Dato: Mandag d. 12. juli 2021 kl. 16.30 med indkvartering og slutter igen den lørdag d. 17. juli 2021

kl. 14.30 forvisning for en forældre

kl. 15.00 forvisning for en forældre

kl. 15.30 forvisning for en forældre

Campleder: Nicoline Ølgaard

Se program HER som er foreløbig

Forbehold for ændringer

Covid-19 forholdsregler

På selve lejren, tager vi hensyn til forholdsregler omkring Covid 19. Alle indgange er udstyret med sprit, så man kan af spritte sine hænder hver gang man gå ind i et nyt lokale.

Deltagere, vil blive indkvarteret med børn fra samme kommune og sportsgren. De børn man bor på gang med, vil gælde som barnets familiegruppe. Hver familiegruppe får en leder som fungere som familieleder.

Alle måltider spise sammen i familiegruppen. En del af aktiviteter forgår ligeledes i familiegrupper.

Indkvartering vil forgå i grupperinger, så vi ikke samler for mange mennesker ad gangen. Vi henviser til at alle forældre skal bære mundbind ved aflevering af deres børn og under forvisningen.

Vi forventer at holde forevisningen udendørs, således at alle deltagere kan lave en samlet opvisning for forældre.

 

Vi forholder os løbende til restriktionerne, som har betydning for Camps og lejre.  I vil i jeres infobrev, der kommer ud 14 dage før camp start, modtage de sidste vigtige informationer der vedrører campen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer