Kalundborg Kommunes aktivitetsdag 2021

Hvornår
3. sep 2021 kl. 15:00 til 23:59
Hvor
Kultur- og Idrætshallerne, Kalundborg, J. Hagemann-Petersens Alle 11, 4400 Kalundborg, Danmark

Nummer
2021 17 99 0001

I år satser vi på en dejlig aktivitetsdag, hvor corona ikke skal have lov at fylde, men det skal aktivitet og fællesskab på den fede måde. Vi satser på flere deltagere, solskinsvejr og det altid høje humør. Så husk nu at hive din nærmeste kollega med. Jo flere vi er, desto bedre. 

Aktiviteter - kl. 15.30 - 18.45

Programmet bliver nogenlunde det, vi skulle have været igennem i 2020. Men også nye tiltag som bl.a. løb og gang, hvor vi byder på en gåtur eller en stafet med hold af fire deltagere. Vi har også fået vægtløftning og BMX på programmet, mens favoritter som yoga og Vild med dans - i år med Frederik Nonnemann - består.

DM i Skills - kl. 19.00 - 19.45

Inden fællesspisning og underholdning har du mulighed for at stifte bekendtskab med DM i Skills som afvikles i 2022, men allerede nu er Kalundborg Kommune som værtskommune godt i gang med planlægningen. I hal 2 vil en række medarbejdere få mulighed for at dyste i hold om at løse praktiske opgaver med relation til erhvervsuddannelserne. Så kom og hep på deltagerne!

Fællesspisning og underholdning - kl. 19.45 – 24.00

I hal 1 bliver der dækket op til hyggelig fællesspisning og underholdning. Vi får besøg af ”Specialklassen” der vil sørge for at lattermusklerne også kommer lidt på arbejde. Efterfølgende vil det lokale band ”Move out” leverer musik og der vil være mulighed for at svingom på dansegulvet. 

 
Du kan læse mere om dagen i programfolderen. Husk også at holde øje med præsentationsvideoer af idrætterne. 
 
Vi glæder os til endnu en skøn dag i kollegaskabet og idrættens tegn. 

Med venlig hilsen  
 
Udvalget for Kalundborg Kommune aktivitetsdag  
DGI Midt- og Vestsjælland
 
 
 
 
 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer