Giv balancen et skub

Hvornår
25. sep 2021 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Præstø Skole, Skolevej 15, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2021 23 95 3040

Kurset er et både teoretisk og praktisk kursus i balance-træning for seniorer.

Kurset vil indeholde relevant teori omkring proaktiv og reaktiv balance, og hvilke sanser der påvirker balancen. 
 
 
 

 
Indhold: 
Kurset vil tage udgangspunkt i den tilgængelige viden, samt de erfaringer jeg har fra uddannelsen som fysioterapeut og mit arbejde herefter. 
Kurset vil være opbygget i en vekselvirkning mellem teori og praktisk, for at tydeliggøre øvelsernes betydning for styrkelse af balancetræning. Kurset bygger også på en dialogbaseret form for læring hvor kursisterne vil være en aktiv del.
 
Jeg sørger naturligvis for at indlægge de nødvendige små pauser undervejs. 
 
Instruktør: 
Jonatan er fysioterapeut med speciale i og har mange års erfaring med balancetræning. Han har dyrket elitegymnastik i 12 år og bla. Nordiske mesterskaber i Teamgym.

Se øvrige seniorkurser: Klik på linket HER

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Medbring: 
Eget vand samt tøj som man kan være aktiv i. 
Der vil på kurset blive serveret sandwich.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer