SANS - instruktørkursus på to dage - Hold Hjernen Frisk - Hillerød

Hvornår
8. mar kl. 09:00 - 1. apr 2022 kl. 16:00
Hvor
Hillerød Stadion, Selskovvej 76, 3400 Hillerød, Danmark

Nummer
2022 00 95 3008

Bliv instruktør i SANS

SANS – dans med en sang og hold hjernen i gang er en blanding af at danse og synge sammen på et hold. Når der arbejdes med rytmer og sang, kommer de fleste af vores sanser grundigt i spil, hvilket er særligt hjernestimulerende. SANS er derfor det sidste skud på stammen af Hold Hjernen Frisk-aktiviteter, der udbydes i hele landet.

Du behøver på ingen måde at være ”verdensmester” i at danse eller synge for at være med til SANS. Det er netop, når du øver dig, at hjernen kommer rigtigt på arbejde og vedligeholdes. Samtidig lægges der stor vægt på, at det skal være sjovt at være med, og vi skal gå glade fra SANS-træning med fornyet energi, selvom vi har været fysisk aktive.

Kurset varer to dage fra kl. 09.00 - 16.00 - så det er kun de to datoer, som er på tilmeldingen.

Kurset henvender sig til kommende instruktører i SANS. Så du skal have lyst til og gerne erfaring med instruktørrollen tilknyttet efterfølgende seniorhold i SANS. Det er ligeledes vigtigt, at du har erfaring med og lyst til dans og/eller sang og dermed kan formidle disse genrer videre som kommende SANS-instruktør. Du skal på ingen måde ha’ en professionel danse- eller sangbaggrund, men du har måske tidligere sunget i kor eller dyrket rytmisk gymnastik og har en grundlæggende musikforståelse, du kan formidle videre på dit kommende SANS-seniorhold.

 

Lise Munck-Alstrup, Elisabeth Dalsgaard

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer