Yoga for løbere

Hvornår
10. mar 2022 kl. 18:00 til 20:00
Hvor
Bygningen Vejle, Ved Anlæget 14 B, 7100 Vejle, Danmark
Hvem
Udøvere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 10 06 2002

Yogaøvelser kan forbedre din løbetræning 
 
Yoga kan giver dig øget smidighed, styrke og en bedre stabilitet 🙏 
Du øger din udholdenhed, forebygger skader og forbedrer din løbestil. Yoga giver også en øget kropsbevidsthed, og en glæde ved at få lavet mange gode stræk, som kun de færreste får givet sig tid til efter en normal løbetur.

Der er plads til dig, der ikke har prøvet yoga før, og dig med stive i ben og lemmer efter mange år som løber.

På workshoppen vil du blive præsenteret for øvelser for fødderne, intense styrkende og stabiliserende øvelser, dybe og frigørende stræk samt enkle vejrtrækningsøvelser. Alle øvelser kan du bruge i forbindelse med din løbetræning som opvarmning, afbalancering og/eller udstrækning. 
Du vil opleve to instruktører som begge har en stor erfaring som løber:

Om instruktørerne: 
Louise Helmer: Hun har en baggrund som langdistanceløber, så hun ved hvilken udfordring yoga kan være for løbere, som ikke har den største smidighed.

Lars Mose: Aktiv ultraløber fra Horsens, som bruger yoga til at forebygge skader. Han har oplevet på egen krop, at yoga efter en skadespause, hjalp ham med at kunne genoptage sit elskede løb.

👊 Yoga skal trænes 
På denne workshop får du smagsprøver på forskellige øvelser. Selvom yoga kan se let ud, er det langtfra altid dette. Det skal trænes kontinuerligt. 
Derfor laver vi 2 workshops med yoga for løbere i februar og marts 2022. Du behøver ikke være med på begge, men du kan med fordel deltage i begge og derved få lært øvelserne, så du selv kan benytte dem i din løbetræning.

Mød omklædt i behageligt tøj 
Medbring måtte samt håndklæde, som vi bruger i forbindelse med øvelser. Har du ikke en måtte, så køb blot en billig måtte, fx ved Harald Nyborg. 
Medbring vand til under og efter træningen. 
Medbring et tæppe eller lignede til den afsluttende afslapning

 
Målgruppe for dette kursus er dig som selv løber og tænker yoga som et supplement der dit løb. Du kan også være træner eller instruktør, og er nysgerrig på, hvorledes du kan implementere enkelte øvelser i holdets træning.

Den anden workshop afholdes: 
10 februar kl. 18-20 Bygningen Vejle - www.dgi.dk/202210062001

Corona: 
En aflysning af arrangementet kan blive nødvendig, som følge coronavirus-forhold og risiko for smitte. 
Arrangøren er ikke erstatningsansvarlig for eventuelle tab, der måtte være direkte/indirekte forbundet med en aflysning, der er begrundet i en efterlevelse af myndighedernes anbefalinger/krav/påbud angående coronavirus eller såfremt arrangøren selv vurderer, at arrangementet skal aflyses grundet de sundhedsmæssige risici, der knytter sig til coronavirus.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer