Vejrtrækningen - en nøgle til velvære med Simon Krohn

Hvornår
23. apr 2022 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Søndersøhallen, Kirke Værløse Vej 50A, 3500 Værløse, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 15 år

Nummer
2022 18 01 4501

En yogaworkshop med Simon Krohn

Du trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og hver eneste vejrtrækning påvirker, hvordan du har det. Hvis din vejrtrækning er anspændt, kan det således holde dig fanget i en tilstand af uro, og omvendt kan vejrtrækningen føre til tilstande af dyb fred og harmoni. Derfor har vejrtrækningen altid spillet en vigtig rolle i yogatraditionen.

Simon Krohn har arbejdet med vejrtrækningen i 25 år og har netop skrevet en bog om emnet. På workshoppen deler han sine greatest hits af teknikker til at skabe indre fred og harmoni gennem vejrtrækningen. Vi skal altså ikke blot forstå vejrtrækningens potentiale, vi skal også opleve det i egen krop.

I løbet af workshoppen skal vi afprøve forskellige måder at arbejde med vejrtrækningen, mens vi dyrker yoga, og vi skal lave en række klassiske vejrtrækningsteknikker. Selvom vi skal lave en del yoga, behøver du hverken at være smidig eller hjemmevant med yoga. Du skal bare have en vejrtrækning og have lyst til at lære den bedre at kende.

Early Bird: 
Frem til og med 31. januar 2022 kan du få billetten til kun 650 kr. Brug kampagnekoden EARLYBIRD10 ved tilmelding.

Om Simon Krohn

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til den anmelderroste bog ”Nærmere noget” og har netop udgivet bogen ”Liv og luft”. 

Læs mere om Simon på: www.mindyourself.dk  

Tag også med til foredraget "Liv og luft" med Simon Krohn d. 29. september 2022 - læs mere her

Simon Krohn

Workshoppen er delt i to:

Første del sætter fokus at trække vejret frit. Her snakker vi lidt fysiologi og vejrtrækningsteknikker og laver derefter en god lang yogapraksis.

Anden del sætter fokus på det autonome nervesystem og det beroligende ved vores vejrtrækning.

Alle kan være med.

Du skal selv medbringe yogamåtte, tæppe og vanddunk. Du kan evt. medbringe yogapølle/pude/blokke.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer