Dobbeltroterende i trampet uden grav - metodik og progression

Hvornår
2. okt 2022 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
Skolen i Bymidten, Marienlyst Allé 2, 3000 Helsingør, Danmark
Hvem
Trænere, fra 15 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 18 55 3201

Skal dine gymnaster til at lege med dobbeltsalto? Så er dette kurset for dig!

Få hjælp og inspiration til, hvordan vi skaber en stabil og sikker indlæring af dobbeltspring i trampet uden springgrav, med fokus på at opbygge de korrekte forudsætninger for at undgå typiske fejl.

På kurset får du en konkret progressionsplan for springere, der skal arbejde fra strakt salto og op til dobbelt lukket salto med halv skrue samt metodiske fremgangsmåder, der kan hjælpe læringen på vej. Derudover får du selvfølgelig masser af råd og vejledning om de typiske fejl og hvordan de undgås.

Vær opmærksom på, at du skal medbringe 1-2 springkaniner på kurset, der kan eller er tæt på at lave dobbeltsalto i trampet. 

Målgruppe: Instruktører i spring. Vi henstiller til, at du som minimum har gennemgået Springsikker - Basis (eller lignende uddannelse i springmodtagning), da modtagning ikke er i fokus på dette kursus. 

Instruktør: Simon Smedegaard er en af vores dygtige gymnastiknørder. Han arbejder både med opvisningsgymnastik og TeamGym, og er yderligere en stor del af vores uddannelsesprogrammer omkring spring.

Skal dine gymnaster også lege med skrue i trampet? Tag også kurset Min første skrue - metodik og progression med Simon samme dag

Hvis du er intersseret i spring på bane, så tag med 3. september på Fra rondat til flik flak - metodik og progression og Baglæns skruer - metodik og progression

Se også alle vores springkurser på Sjælland HER

Vil du have mere inspiration? Se her, hvilke kurser, der udbydes i Helsinge Hallerne d. 1. oktober 2022 til vores Inspirationsdag

Simon Smedegaard

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer