Fra rondat til flik flak - metodik og progression

Hvornår
3. sep 2022 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
Grønnevang Skole, afd. Jespervej, Jespervej 148, 3400 Hillerød, Danmark
Hvem
Trænere, fra 15 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 18 55 3205

Vil du lære, hvordan du kan skabe de bedste forudsætninger for, at dine gymnaster kommer godt i gang med rondat (arabet) flik? Så er dette kurset for dig!

Få hjælp og inspiration til, hvordan vi skaber en stabil og sikker indlæring af overgangen fra rondat til flik, med fokus på at opbygge de korrekte forudsætninger for at undgå typiske fejl.

På kurset kigger vi på progressionen fra rondat til fuldt spring samt metodiske fremgangsmåder, der kan hjælpe læringen på vej. Derudover får du selvfølgelig masser af råd og vejledning om de typiske fejl og hvordan de undgås.

Målgruppe: Instruktører i spring. Vi henstiller til, at du som minimum har gennemgået Springsikker - Basis (eller lignende uddannelse i springmodtagning), da modtagning ikke er i fokus på dette kursus. 

Instruktør: Thomas Jacobsen er en af vores dygtige undervisere. Han er ofte at finde som instruktør på DGI's kurser og uddannelser, og så er han lidt af en bevægelsesnørd. Thomas har været gymnastiklærer på Aabybro Efterskole og Elbæk Efterskole, været instruktør for Fyns Aspiranthold og Bellinge Minipiger og så har han været gymnast på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Viborg Elitehold og Nordjyllands Rephold. 

Skal dine gymnaster også lege med baglæns skruer? Tag også kurset Baglæns skruer - metodik og progression med Thomas

Hvis du er intersseret i spring i trampet, så tag med 2. oktober på Dobbeltroterende i trampet uden grav - metodik og progression og Min første skrue - metodik og progression

Se også alle vores springkurser på Sjælland HER

Vil du have mere inspiration? Se her, hvilke kurser, der udbydes i Helsinge Hallerne d. 1. oktober 2022 til vores Inspirationsdag

Thomas Bech Jacobsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer