Mini MultiCamp vinterferie 2023 - AU

Hvornår
15. feb kl. 09:00 - 17. feb 2023 kl. 15:00
Hvor
Agerskov Ungdomsskole, Vellerupvej 25, 6534 Agerskov, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 13 00 6002

Starter onsdag den 15. februar 2023 kl. 9.00 med indkvartering og slutter igen fredag den 17. februar 2023 kl. 15.00 med en forevisning for en forælder. ALDER: 10 - 14 år                                                                                   Få 3 vilde dage i din vinterferie på Agerskov ungdomsskole! Programmet er spækket med masser af aktiviteter, én sportsgren for fuld udblæsning og muligheden for at møde en masse nye venner.  Du skal blive en del af fælleskabet, hvor du, det gode humør og fede fælles aktiviteter er i fokus.

HOVEDFAG

Du skal vælge et hovedfag, og du har følgende muligheder:

- Svømning

- Esport

- Dans/rytme

I dit valgte hovedfag har du minimum 3 moduler af 2 timers varighed, hvor du vil møde undervisere, der brænder for faget og som gerne vil give dig nogle fede træningstimer samtidig med, at du har det sjovt.

Vi stiller alt udstyr til rådighed for Esport spillere og svømmere. Dansere vil have vores hal med spejle til rådighed under hele campen.

ALT DET ANDET

Du kan se frem til fællesgymnastik, hvor du kan prøve kræfter med gymnastik som på efterskolen. I skal lære en lille mini opvisning, som vises for forældrene den sidste dag på campen.

Du kan også glæde dig til en del fællesaktiviteter, (måske)fest aften og masser af mulighed for at teste svømmehallen. 

Du kan læse mere om det på Agerskov Ungdomsskole hjemmeside HER

Pris: 980 kr. inkl. kost, logi og T-shirt.

Overnatning foregår på efterskolens værelser.

Program og praktisk info: Udsendes ca. 10 dage før campen starter.

Har du spørgsmål, henvend dig til DGI Sønderjylland, Idrætskoordinator Karina Hansen, karina.hansen@dgi.dk eller på 79404513

Få sidste NYT fra DGI Sønderjylland Gymnastik www.facebook.com/sdjgym - www.instagram.com/dgisdjgym

Aldersgruppen på Campen.

Alder har betydning for mange forskellige aspekter på sådan en Camp.

For at få de bedste oplevelser til alle der melder sig som deltager, vil vi opfordre til at acceptere, man skal fylde 10 år senest 3 måneder efter Camp start.

Og er du lige fyldt 15 år ved Camp start, er det ikke et problem, men forvent udfordringerne vil ligge til alderen 10- 14 år.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer