DGI Fyn-Skole DM i skydning

Hvornår
1. jun kl. 08:00 - 25. nov 2023 kl. 23:30
Hvem
Udøvere, 10 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 16 74 5003

Sæt din forening i fokus med Skole DM i Skydning!

Nu har din forening chancen for at tiltrække nye medlemmer ved at være en del af DGI Skydnings landsdækkende:

Skole DM i Skydning 2023 – en turnering for landets 5. klasser.

Vær med til at skabe opmærksomhed omkring skydeidrætten og gå samtidig ikke glip af muligheden for at tiltrække nye medlemmer.

Hvordan? 
Skole DM i Skydning er et fleksibelt koncept, som I i foreningen kan tilpasse efter mulighederne i jeres foreningen. F.eks. er det helt op til jer, om I vil afholde det i skoletiden eller om aftenen. Det aftaler I bare med den lokale skole.

For hvem? 
Skole DM i Skydning er for landets 5. klasser og afvikles som en holdturnering med 4 skytter pr. hold. Først med min 2 gange træning og en indledende runde i foreningen, dernæst en landsdelsfinale og til sidst en landsfinale i Vingsted.

Hvornår? 
Træningen foregår i foreningerne fra september til start november. I dette tidsrum skyder eleverne også  den indledende runde. Resultaterne indsendes til DGI Fyn.

Landsdelsfinalen skydes lørdag d. 18. november og landsfinalen lørdag d. 25. november i Vingsted.

Sådan kommer din forening med 
Tilmeld jer på denne side senest søndag den 1. oktober 2023. Under praktisk info her på siden, finder du informationer med tidsfrister for indsendelse af resultater for indledende runde, samt hvordan foreningen modtager deltagergaver og diplomskiver til eleverne.

DGI hjælper med materialer 
DGI Skydning har udarbejdet forskellige materialer, som kan anvendes til kontakten med skolen og eleverne, samt materialer som kan hjælpe med at få flere medlemmer. Din forening skal selv bestille materialerne på https://www.dgi.dk/butikken/idraet-og-motion/skydning

Alle materialerne er gratis, din forening skal kun betale for fragt. Følgende materialer kan bestilles:

  • Plakat i A3 til ophængning på skoler og i foreningen
  • Elevflyer ”Prøv at skyde med riffel” i A5 til eleverne
  • Lærefolder ”Gi’ dine elever en fed oplevelse” i A5 til skole og lærer
  • Infoside ”Lad dit barn gå til skydning” i A4 til forældre
  • Tilbud ”Bliv medlem” i A4 til elever
  • Tilbud ”Kom på et introforløb” i A4 til elever

Skole DM i skydning er en oplagt mulighed for at få nye medlemmer. Det kræver dog noget ekstra af jer som forening og/eller et godt tilbud til eleverne. Derfor har DGI gjort det nemt at give eleverne et godt tilbud; enten ved at tilbyde dem et medlemskab eller et introforløb i foreningen. Din forening fastsætter selv prisen, men det er en god ide at uddele et konkret godt tilbud.

Find mere info her 
På dgi.dk/skoledmskydning kan du se de forskellige materialer - det er også på den side, hvor du finder de detaljerede regler for turneringen.

Tjek også praktisk info her på siden, hvor du kan finde flere praktisk informationer, ligesom du finder et skema til brug for resultatindberetning af den indledende runde samt diplomskiver til at printe på.

Nedenfor finder du nogle praktiske informationer:

Har du brug for hjælp til at tilmelde online, kan du downloade en miniguide med skærmbilleder af de enkelte trin i tilmeldingsprocessen: 
Tilmeldingsguide

Tjek listen over vigtige datoer for turneringen:  
Vigtige datoer

En miniguide til Skole DM konceptet finder du nedenfor - alle detaljer og regler finder du på hjemmesiden Skole DM i Skydning
Miniguide

Find tips til hvordan I får Skole DM-deltagerne til at blive rigtige medlemmer i jeres forening på linket nedenfor: 
Fra skytte til medlem

Du kan bestille gratis materialer til skole, elever, forældre i DGI butikken - du bare kun fragten - på linket nedenfor. Du skal scrolle lidt ned ad siden for at finde materialerne. 
Gratis materiale i butikken

Hent en diplomskive til elektronisk markering nedenfor: 
Diplomskive

Resultatindberetningsfilen, der skal indsendes med resultater senest den 5. november finder du nedenfor: 
Resultatark

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer