DGI You Turn Livsstilsuddannelse

Hvornår
14. jan kl. 09:00 - 15. jan 2023 kl. 17:00
Hvor
Havdrup Idrætscenter, Skolevej 62, 4622 Havdrup, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 17 00 3200

Livsstilsuddannelsen for dig, der vil hjælpe andre til at ændre vaner og få en sundere livsstil.

Hvem er uddannelsen for? 
 You Turn er designet til instruktører og foreninger, der ønsker at tilbyde træning for mennesker, som ikke er vant til at dyrke motion. Efter uddannelsen er du i stand til at lave et 12 ugers You Turn forløb i din forening.

Hvad går uddannelsen ud på?  
Du får viden, inputs og værktøjer til de metoder og teorier, som kan anvendes på et 12 ugers You Turn forløb. Det er ikke et krav, at du er ”sundhedsfaglig”. Du skal blot have erfaring som instruktør og en stor interesse og lyst til at inspirere andre. Konceptet indeholder ingen løftede pegefingre, færdige opskrifter eller kurer. På uddannelsen er der både være praktiske og teoretiske moduler.  
   
Hvordan kommer jeg i gang med selve You Turn forløbet i min forening?  
Et You Turn-forløb vil typisk strække sig over 12 uger. Det består af en vekslen imellem oplæg, samtale og gruppeøvelser samt praktisk træning og afprøvning af forskellige bevægelsesformer/idrætter, der tilbydes i den pågældende idrætsforening. På uddannelsen får du en undervisermanual og samtlige undervisningsmaterialer, som guider dig igennem indholdet på de 12 mødegange.

Som instruktør på You Turn kan du sagtens få besøg af gæsteinstruktører, hvis der er et særligt tema, som du ønsker hjælp/sparring til fra en anden. Det kan fx. være et tema kost eller træningslære. Under den praktiske del kan det også være en fordel at samarbejde med en anden instruktør fra foreningen og eventuelt sammen lave en time om fx yoga, badminton, dans eller udetræning alt efter hvilke instruktørerfaringer, du selv besidder. 

Karina Øer, Linn Trentel Busch

Uddannelsen finder sted over to dage og du er efterfølgende klar til at starte hold:

  • 1. modul: Lørdag den 14. januar 2023 fra kl. 9-17
  • 2. modul: Søndag den 15. januar 2023 fra kl. 9-17

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer