DGI Nordsjælland MasterRep

Hvornår
30. aug 2023 kl. 19:30 - 8. maj 2024 kl. 22:00
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 25 år, letøvede, øvede

Nummer
2024 18 55 8003

DGI Nordsjælland MasterRep er et rytmisk opvisningshold for dig, der er vild med gymnastik 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♂️😍 

Du elsker udfordringer i træningen, sved på panden og fællesskabet. Du har derudover lyst til at være en del af en proces frem mod en spændende opvisning, hvor det hele skal ende med at gå op i en højere enhed.

I træningen vil vi have fokus på fysisk grundtræning og kropsforståelse, og vi skal arbejde med rum, retning, planer, temposkift, stemninger og udtryk.  Du vil blive præsenteret for elementer fra traditionel gymnastik, grand prix gymnastik, moderne dans, ballet og contemporary. Udover, i fællesskab, at skabe en spændende opvisning, er målet, at alle oplever en gymnastisk udvikling, uanset hvilket niveau man starter på.

Holdet er et udtaget hold, og det er derfor et krav, at du har erfaring inden for rytmisk gymnastik. Det forventes derfor også, at du prioriterer at møde til alle træninger, ekstra træninger (ca. 5), samt de opvisninger (ca. 6) og stævner (1), som holdet deltager i. Datoer følger senere.

 
Fortræninger: Mandag 14. august og mandag 21. august kl. 20-22 
Sted: Lillerødhallerne Hal 3, Banevang 7, 3450 Allerød

Træningsdag/tid efter fortræningerne: Onsdage kl. 19.30-22.00 
Sted: Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød

Efter de 2 fortræninger vil man få besked om man tilbydes en plads på holdet. Under fortræningerne vil der blive optaget små videoer som kun vil blive brugt af trænerne og eksterne udtagere.

 
Der skal udover kontingent påregnes ekstraudgifter til:

  • Dragt/holdtrøje/håndredskab
  • Stævnegebyr
  • Diverse transport til opvisninger

 
Lidt om instruktørerne:

Kristina Mølkjær 
Har undervist i rytmisk gymnastik i mere end 30 år - børn og voksne, begyndere og øvede, opvisningshold, rep.hold og grand prix konkurrencehold. Min inspiration til træning og opvisning finder jeg i dansens verden - moderne dans, ballet og streetjazz, og låner gerne elementer fra grand prix gymnastikken. Gymnastik har altid været en stor og betydningsfuld del af mit liv, og jeg elsker at dele glæden ved gymnastikken med andre.

Janne Jørgensen 
Har gået til gymnastik siden 2-årsalderen og er både grandprix- og alm. rytmegymnast. Jeg elsker at lave gymnastik, og den energi der er i hallen - både til træning, til opvisninger og stævner. Dét at bevæge mig til musik og mærke den magi, der opstår, når man sammen på holdet, får det hele til at gå op i en højere enhed, er fantastisk. Jeg er uddannet coach og har mange års erfaring i at arbejde med både fysisk- og mentaltrivsel, og er derfor også meget optaget af det relationelle på holdet- at alle har det godt og får det maksimale ud af træningen. Derudover vil jeg stå for det administrative i forbindelse med holdet.

Holdet er et samarbejde mellem Lillerød Gymnastik og DGI Nordsjælland

Janne Jørgensen, Kristina Mølkjær

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer