Artikler

Må jeg motionere på tom mave?

Motionerer du fra morgenstunden og før morgenmaden? Læs og få ernæringsekspertens råd om morgenmad inden motion.

Fundet i: Artikler

Nu kan din klub blive en del af Håndboldens Dag 2021

Lige nu kan der måske synes langt til den 9. januar 2021, men skal din klub være en del af Håndboldens Dag er det nu, I skal booke hallen og melde jer som arrangørklub. Det er helt gratis at være med, og I får hjælp og inspiration til at skabe et fedt arrangement i jeres klub.

Fundet i: Håndbold > Seneste nyt om Håndbold

Cykelløb på 7 kilometer: Sæt barren lavt og få inaktive med

Motionscykelløbet Lady Tour går forrest for at få gang i de inaktive. Med en rute på bare syv kilometer sætter de barren ekstra lavt og håber, at flere foreninger og events følger trop.

Fundet i: Cykling > Discipliner og aktiviteter > DGI Landevejscykling > Artikler

Sådan forholder du dig til skræmmeskiltning

Skilte med ”Privat vej” eller ”Færdsel forbudt” er ofte ulovlige, og udgør ifølge Friluftsrådet den største barriere for vores adgang til naturen. Har du mistænkt et skilt for at være et såkaldt 'skræmmeskilt', skal du kontakte kommunen.

Fundet i: Cykling > Artikler

Efter corona: "Vi må forberede os på, at fællesskabet skal genopbygges"

Er det back to basics efter corona? Idrætsforsker Knud Ryom giver råd til, hvordan klubber og trænere vender tilbage til foreningslivet.

Fundet i: Artikler

Lokale basketildsjæle får børn på banen i Odder

Takket være en stor opbakning fra frivillige, har de seneste år været en stor succes for basketballklubben i Odder. Det er især børn og unge, der strømmer til klubben.

Fundet i: Basketball > Artikler

Invitation til tennisklubber: Mød dit nye TennisDanmark

DGI Tennis, Dansk Tennis Forbund og unionerne inviterer klubber til dialogmøde om det nye samarbejde mellem organisationerne, og hvordan det gavner klubberne mest muligt.

Fundet i: Tennis > Seneste nyt om Tennis

FIFA: 15-årigt stortalent blev opdaget ved DGI PåskeCup

For Tobias Augustinus-Jensen var FIFA et hyggespil, men så vandt han en times professionel coaching i DGI’s FIFA PåskeCup. Nu slår han jævnligt professionelle.

Fundet i: Esport > Artikler

Stafet 2020 bliver virtuel

25 foreninger og DGI Sønderjylland har sammen skabt Virtuel Stafet 2020. Hver forening er ansvarlig for en dag i maj, hvor de inviterer lokalområdet med ud at gå eller løbe.

Fundet i: Løb > Artikler

Flere og flere hopper i sadlen

Det er blevet populært at tage en tur på mountainbiken eller racercyklen. DGI Cyklings medlemsklubber har på fem år oplevet et boom i aktive, og fra 2018 til 2019 voksede medlemstallet med godt 1300.

Fundet i: Cykling > Artikler
1/185