Artikler

Guldmedaljerne til Skole DM i skydning rejste til Samsø for 5. gang i træk

Elever fra Tranebjerg Skole rejste hjem til Samsø lørdag efter skole DM i Skydning med guldmedaljer og 8000 kroner til klassekassen. Det var 5. gang i træk, at elever fra Samsø kom øverst på præmieskamlen.

Fundet i: Skydning > Skydning > Seneste nyt om Skydning

Tennissportens Dag – en åben invitation til flere medlemmer

Tennissportens Dag afholdes lørdag 29. april 2023, hvor klubber i hele landet byder velkommen til en sving om med ketsjeren og giver en forsmag på det hyggelige klubliv.

Fundet i: Tennis > Seneste nyt om Tennis

Årets DGI Danseforening 2022 er fundet

Foreningen Bevægelsesglæde som laver danseaktiviteter for børn, unge og voksne med udviklingshandicap og særlige indlæringsvanskeligheder er blevet kåret som Årets DGI Danseforening 2022.

Fundet i: Dans og Musik > Artikler

Årets DGI Danseildsjæl 2022 er fundet

Munden hang hele nede på gulvet, da Bente Dyhr søndag den 20. november fik prisen som Årets DGI Danseildsjæl 2022

Fundet i: Dans og Musik > Artikler

Slut med homofobi i sport: 750 skoleelever i Randers deltog i #Gamechanger-event

8. november stod Idrættens Regnbuekoalition, Randers FC og Randers Teaterforening for en vigtig temadag på Cepheus Park, hvor 750 elever fra 8.-10. klasse lærte om god kultur og sprog i idrættens fællesskaber.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Flygtninge falder til på judomåtten

Tjetjenien, Armenien og senest Ukraine er blot nogle af de lande, hvorfra flygtninge er blevet ønsket hjertelig velkommen i Svendborg Judo Klub. Specielt de sportslige rammer hjælper integrationsarbejdet på vej.

Fundet i: Kampidræt > Kampidræt > Artikler

Her er de nye Royal Run-værtsbyer

Hele fire nye byer og én enkelt genganger står klar til at byde velkommen til verdens største royale motionsevent, hvor H.K.H. Kronprinsen møder dansker-ne i kondisko.

Fundet i: Artikler

Thomas Andersen valgt til formand for idrætsledelsen i DGI Petanque

Der er et stort potentiale i DGI Petanque og derfor var Thomas Andersen utrolig glad for at blive valgt til formand ved formandsmødet d. 29. oktober. Han ser frem til at arbejde med den strategiske idrætsledelse og styrke petanque på landsplan.

Fundet i: Petanque > Artikler

Sådan forebygger du de hyppigste idrætsskader

Hvordan og hvor man bliver skadet, er meget individuelt, men med bevidsthed på få fokuspunkter, kan alle komme de hyppigste overbelastningsskader i forkøbet.

Fundet i: Artikler

Lars Høgh genopstiller ikke som formand for DGI Skydning

Efter 10 år på formandsposten for DGI Skydning ønsker Lars Høgh at give stafetten videre, når der er valg til maj 2023. Han efterlader en idræt med medlemsfremgang og med visioner for fremtiden.

Fundet i: Skydning > Skydning > Seneste nyt om Skydning
1/226