Artikler

Fitness med hjerte og varme

Seniorfitness i Køge er et kommunalt træningstilbud, som er skabt i samarbejde med to lokale foreninger. Den ene forening er HjerteFitness, som brænder for både træningen og det sociale.

Fundet i: Fitness > Artikler

Medlemmerne strømmer til fitness

Fitness er suverænt den foreningsidræt, der tiltrak flest nye medlemmer i 2018. Det fremgår af medlemstallene for DIF og DGI, som blev offentliggjort d. 9. april 2019.

Fundet i: Fitness > Artikler

Landsmesterskab er en fantastisk klubtur

En samlet klubtur til et stævne som LM i håndbold giver VIF Mors fantastisk samvær og sammenhold på tværs af årgange og hold i klubben.

Fundet i: Håndbold > Seneste nyt om Håndbold

Guide: Sådan vælger du den rette hjulstørrelse til din MTB

Når du skal købe en mountainbike, kan du groft sagt vælge mellem to forskellige hjulstørrelser. Men hvilken størrelse skal du egentlig gå efter? Det kommer an på hvor og hvordan, du vil køre.

Fundet i: Cykling > MTB > Artikler

Guide: Skal du vælge skive- eller fælgbremser?

Mange professionelle cykelhold bruger i dag skivebremser, og de bliver mere og mere almindelige på landevejen. Med denne guide forsøger vi at gøre dig klogere på, om du bør hoppe med på bølgen.

Fundet i: Cykling > Landevejscykling > Artikler

Føvling Petanque vært for landsmesterskab med stor baneudvidelse

Petanqueklubben i den lille syddanske by, Føvling, har fredag den 12. april indviet et nyt baneanlæg, så klubben nu råder over mere end 70 baner. Dermed har Føvling Petanque for alvor gjort sig synlige som en af de største petanqueklubber i landet.

Fundet i: Petanque > Artikler

Voksne motionister og ældre er vilde med fodbold

I de netop offentliggjorte medlemstal for de danske fodboldklubber er der tydelig fremgang at spore i aldersgrupperne 25-59 og +60.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Flere teenagere vil gå til badminton

Badmintonklubber har succes med at skabe frirum for teenagere, og det afspejler sig i medlemstallene for de 13-18-årige i 2018.

Fundet i: Badminton > Seneste nyt om Badminton

Dansk bordtennis har vokseværk: Flere svinger battet

Andelen af bordtennisspillere i medlemsforeningerne under DGI Bordtennis er fra 2017 til 2018 vokset til 7.019 spillere – en stigning på 257 spillere. Det er især seniorer over 60 år, der danner baggrund for væksten.

Fundet i: Bordtennis > Artikler

Esporten tordner frem i foreningerne

På et enkelt år er antallet af børn, unge og voksne, der dyrker esport i en forening, steget med 133 procent. Det viser nye medlemstal fra DGI.

Fundet i: Artikler
1/156