Årets trænerteam er to skytter

I år finder du årets træner i Løgstør Sportsskytteklub. Trænerne får DGIs pris for at gøre en ekstraordinær indsats med unge og nye skytter. Desuden har de altid godt humør.

Niels "Pelle" Christiansen og Søren Munk fik en stor overraskelse, da et TV-hold og en DGI-delegation trådte ind ad døren til en skydetræning. Sammen med blomster og diplom, får trænerne også 25.000 kr. til en DGI-oplevelse med deres hold. Foto: Oline Erfurth Eskebjerg

Niels ”Pelle” Christiansen og Søren Munk fra Løgstør Sportsskytteklub blev 4. oktober kåret til Årets Trænerteam 2016.

Trænerne fik prisen til et overraskelsesevent, hvor de troede, Løgstør Sportsskytteklub skulle optræde i et lokalt TV-program. I stedet blev de præsenteret med diplom, blomster og titlen ”Årets Træner”.

De to trænere er valgt, fordi de gør en ekstraordinær indsats for deres forening. De er især gode til at tage imod unge skytter og møde dem i øjenhøjde. Derudover arbejder de sammen om at udvikle skydesporten.

De trækker et læs, og de gør det uden brok.

Pernille Maansen, formand for Løgstør Sportsskytteklub

Ingen forening uden Niels og Søren

Niels ”Pelle” Christiansen er den, der står for alle stævner med børnene i foreningen. Han henter og bringer både børn og forældre og altid med et smil på læben.

Søren Munk er den tekniske i foreningen, og han er også dygtig til at tage sig af de lidt ældre skytter. Da der skulle sættes nyt projekt i gang i foreningen i sommers, tog han også initiativ til det.

”De trækker et læs, og de gør det uden brok. De gør også, at børnene, der kommer i klubben, møder nogle trænere der rigtig gerne vil dem. Vi har mange forskellige typer børn, men ”Pelle” og Søren formår at tackle dem alle, ” siger Pernille Maansen, formand i Løgstør Sportsskytteklub, og kvinden bag indstillingen af de to trænere.

Samtidig med deres store stykke arbejde i foreningen, er de to trænere også altid klar med en kæk bemærkning. Deres humør og indsats er grunden til, at foreningen mener, den ikke ville eksistere uden trænerne.

Prisen skal hylde alle trænere

Niels ”Pelle” Christiansen og Søren Munk modtager en gavecheck på 25.000 kr. til en oplevelse sammen med deres hold eller til nye redskaber eller beklædning til holdet efter aftale med DGI.

Det er 14. gang DGI uddeler prisen Årets Træner, der har til hensigt at hylde den store arbejdsindsats trænere yder over hele landet i foreningerne.

”Med prisen har vi mulighed for at hylde de trænere, der gør en kæmpe indsats. Vi har selvfølgelig kun kåret to i denne omgang, men alle foreninger kan indstille deres trænere, og det er jo det vigtige, ” siger Hanne Lene Haugaard, hovedbestyrelsesmedlem i DGI og del af udvælgelseskomitéen til Årets Træner.