Artikler

Åbent hus-arrangement batter sig for Horsens BTK

Bordtennisspillere over 60 år vælter ind i Horsens BTK, hvor 14 nye besøgende slog et smut forbi til åbent hus i uge 37.

Fundet i: Bordtennis > Artikler

Ungdommen har indtaget krocketbanen i Billum

I Billum Idrætsforening er gennemsnitsalderen på klubbens krocketspillere faldet, efter at to ottendeklasseelever har samlet krocketkøllen op og nu udfordrer klubbens erfarne spillere.

Fundet i: Krocket > Artikler

Viby Basket viste ministeren en vej til at få flere med indvandrerbaggrund med

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye var på besøg hos Viby Basket, hvor åben skole-forløb får flere børn med anden etnisk baggrund med i foreningen.

Fundet i: Basketball > Artikler

Videoer skal være med til at tiltrække de unge til Aars Svømmeklub

I Aars Svømmeklub har de taget nye værktøjer i brug i jagten på at få flere unge ud på svømmeholdene. De har nemlig gjort brug af kommunikationshjælp fra DGI, og det har været en stor succes. Svaret: Video.

Fundet i: Svømning > Seneste nyt om Svømning

Rekordmange deltog under årets SUW

Med formålet at udvikle bedre trænere og dommere til dansk basketball, blev adskillige basketballkurser vanen tro afholdt i første weekend i september.

Fundet i: Basketball > Artikler

Ekspert: Sådan styrker du motivationen

Har du ingen motivation til gymnastik i øjeblikket? Det kan du selv lave om på, og her guider eksperten dig til hvordan.

Fundet i: Gymnastik > Artikler

Landsstævne Guide for Dans & Musik

Du har måske hørt om DGI's Landsstævne, men er i tvivl om hvordan du tilmelder dig, hvor du skal sove, eller hvordan du opretter dit hold? Bare rolig vi har samlet de vigtigste informationer du får behov for her.

Fundet i: Dans og Musik > Artikler

Nomineringen er i gang

Så er det nu du kan nominere din danseforening, din danseinstruktør eller en danseildsjæl i din forening til DGI Dans & Musiks hæderspriser.

Fundet i: Dans og Musik > Artikler

Sydøstjysk skytteforening: Vi er gået fra 0 til 40 medlemmer

Hos Sdr. Bjert/Sdr. Stenderup Skytteforening er begejstringen stor. Efter hele tre år uden aktiviteter og en forening i dvale, har en ny bestyrelse formået at give skytteforeningen nyt liv. Resultatet er 40 nye medlemmer i alderen 5-75 år.

Fundet i: Skydning > Skydning > Seneste nyt om Skydning

Kæmpe bordtennissucces med åbent hus i RBC

RBC Bordtennisklub er én af de mange klubber landet over, der afholdte åbent hus for børn og unge i uge 35.

Fundet i: Bordtennis > Artikler
2/210