Artikler

Prøvemedlemskab åbner cykelklubben op for nye medlemmer

Fordomme manes til jorden, når cykelklubber tilbyder et gratis prøvemedlemskab til deltagere i DGI Hærvejsløbet, og det kan tiltrække nye medlemmer til klubben.

Fundet i: Cykling > Landevejscykling > Artikler

Michaela ”mimi” Lintrup: ”Det er ingen fordel at være dreng, når det kommer til esport”

Danmarks bedste kvindelige CS:GO-spiller fortæller, at selvom det i dag er accepteret at være kvindelig gamer, så spøger enkelte fordomme stadig.

Fundet i: Esport > Artikler

Kursus i slagteknik vakte stor begejstring i Vestjylland

Det kan se imponerende let ud, men i praksis være irriterende svært. Derfor hentede DGI Vestjylland hjælp fra den erfarne Danmarksmester i enkeltmand M1, Ernst Vedstesen, til at øve slagteknikker.

Fundet i: Krocket > Artikler

En super velkomst til Laila

Nervøsiteten blev hurtigt afløst af store smil, da Laila Atke mødte op første gang i Næsby IF Tennis. De fik hende nemlig til at føle sig godt tilpas, og hun fik lyst til at blive en del af fællesskabet.

Fundet i: Tennis > Artikler

Venskab, træning og en gammel Smedje

Det sociale spiller en vigtig rolle, når man dyrker fitness. I hvert fald hvis man spørger initiativtagerne til foreningen Smedjen på Hindsholm. De har skabt et træningsfællesskab med plads til hele familien – og en god kop kaffe efter træning.

Fundet i: Fitness > Artikler

Forældrene spiller vigtig rolle i MiniTon-succes

Dedikerede trænere, brug af undervisningsmateriale og forældreinddragelse er nøglen til MiniTon-succes i Gråsten Badmintonklub.

Fundet i: Badminton > Seneste nyt om Badminton

Prøvetræninger fik masser til MiniTon

Dalum-Hjallese Badmintonklub har succes med at give børn og forældre mulighed for at prøvetræne MiniTon, inden de melder sig på holdet.

Fundet i: Badminton > Seneste nyt om Badminton

124 spillere gjorde DM for hold til en festdag

Lørdag d. 14. september og søndag d. 15. september blev der afviklet DM for hold i Vildbjerg. 124 krocketspillere fra hele landet bidrog til mesterskaberne.

Fundet i: Krocket > Artikler

Triples kan få spillere (tilbage) til turneringer

Mange spillere er begyndt at holde sig fra turneringer. De er bange for, at sværhedsgraden er for høj, og at de ikke er gode nok. Triples-turneringer er tværtimod et format, der er sjovt, socialt og for alle.

Fundet i: Tennis > Seneste nyt om Tennis

Endnu en fantastisk krolfsæson er ved at finde sin afslutning

Efteråret banker på døren og krolfsæsonen 2019 går efterhånden på hæld. Vi ser lidt nærmere på den sæson, der netop er gået, og kigger frem mod foråret 2020, hvor køller og kugler igen skal luftes.

Fundet i: Krolf > Seneste nyt om Krolf
2/168