Artikler

Hvordan bygger du en svømmeklub fra bunden?

Hvordan ville du forme din forening, hvis du skulle bygge den op igen fra ny? En tanke Dragør Svømmeklub har haft rig lejlighed til at tænke, for i hele otte år lå foreningen i dvale.

Fundet i: Svømning > Seneste nyt om Svømning

SUW – En inspirerende weekend fyldt med basketball og uddannelser

I et lille lokale i Vejlby-Risskov Hallen nord for Aarhus sidder 11 unge knægte og øver dommerhåndtegn. De er et udpluk af de mange kursister, der landet over deltager i SuperUdannelsesWeekend.

Fundet i: Basketball > Artikler

Gårslev er frontløber for nytænkende foreningsfitness

25. september indvier H.K.H Prinsesse Benedikte og DGI's formand Charlotte Bach Thomassen de nye fitnessrammer i Gårslevhallen ved Vejle, der er blevet forvandlet til et lokalt mødested – også mennesker med bevægelseshandicap. Projektet er gennemført med støtte fra kampagnen ’Fitness for alle’.

Fundet i: Fitness > Artikler

Sådan afholder I motionsløb under corona

Mange motionsløb er blevet aflyst under corona. Men faktisk er det muligt at afholde løb og events uden at gå på kompromis med sikkerheden. Læs om nogle af de foreninger, som har arrangeret løb under covid-19-pandemien.

Fundet i: Løb > Artikler

Løbets psykologi: Sådan forbereder du dig mentalt til halvmaraton

At holde fokus gennem et halvmaraton kan opleves uoverskueligt. Det kan derfor være en fordel at lave en mental strategi.

Fundet i: Løb > Artikler

Covid-19: Anbefalinger til indendørs badminton

Badminton Danmark og DGI Badmintons vejledning med anbefalinger til ansvarlig afvikling af indendørs badminton.

Fundet i: Badminton > Seneste nyt om Badminton

Funktionel træning – med esport

Fysisk udfoldelse, mentaltræning og esport er opskriften på succes i et nyetableret samarbejde mellem Tjæreborg GF og eSport Esbjerg.

Fundet i: Esport > Artikler

Kvindelig landsholdsspiller vil skabe mere fokus på pigebasket

Gennem en sommercamp i Aarhus ønsker Maria Jespersen at give glæden ved basketball videre til de unge og øge fokus på, at sporten også er for piger.

Fundet i: Basketball > Artikler

Hvem vinder? Se de nominerede til Årets Badmintontræner

7 trænere fra hele Danmark har gjort en ekstra stor indsats og er fortjent blevet nomineret til prisen som Årets Badmintontræner 2020.

Fundet i: Badminton > Seneste nyt om Badminton

TRÆNERFOKUS: Vi har et kollektivt ansvar for at udvikle trænere

Alle badmintonklubber bør tage ansvar og udvikle flere trænere. Sådan lyder opfordringen fra Badminton Esbjerg, hvor uddannede trænere skaber og fastholder dygtige og glade spillere.

Fundet i: Badminton > Seneste nyt om Badminton
2/193