Artikler

Nu kan foreninger få professionel hjælp til kommunikation

Hvordan løfter man kommunikationen i foreninger, der er drevet af frivillige, som brænder mere for deres sport - og mindre for formidlingsopgaverne? DGI tilbyder nu kommunikationshjælp til foreninger for at løfte den vigtige udfordring.

Fundet i: Artikler

Floorball igen – men kun udendørs

Det er nu blevet muligt i begrænset omfang at dyrke kontaktsport udendørs, så hvis man virkelig savner at spille floorball, er det ikke længere helt umuligt. ”Bevæg dig for livet – Floorball” har kigget på DGI og DIF’s retningslinjer for udendørs idræt og forsøger her at skabe klarhed over begrænsninger og muligheder.

Fundet i: Floorball > Seneste nyt om Floorball

Håndbolden er givet fri – men husk fornuften

De gode nyheder, om at det nu er muligt at dyrke kontaktsport udendørs, har udover begejstring på idrættens vegne også efterladt mange trænere og foreninger med en række ubesvarede spørgsmål. Dem forsøger Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold her at komme med svar på.

Fundet i: Håndbold > Seneste nyt om Håndbold

Løbeklubber: Sådan genoptager vi træningen

Få 10 gode råd til at komme bedst muligt i gang med en forsigtig opstart af løbetræningen.

Fundet i: Løb > Artikler

Tilpassede anbefalinger for tennis og padel under corona

OPDATERET 14. MAJ 2020: Efter en tilpasning af de generelle anbefalinger for udendørs idræt, har Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis tilpasset rådene for tennis og padel.

Fundet i: Tennis > Seneste nyt om Tennis

Video: Du skal turde slippe bremsen på MTB

MTB handler ikke kun teknik og råstyrke. Det handler også om at kunne koble af og give slip - ikke kun på bremsen, men også tankerne om, hvad der kan gå galt.

Fundet i: Cykling > Discipliner og aktiviteter > DGI Mountainbike > Artikler

Derfor skal du som løber tage en maxpulstest

Pulsen giver en god indikation af, hvor hårdt du belaster kroppen. Ved at tage en maxpulstest og opstille pulszoner, får du et fornuftigt system at træne efter.

Fundet i: Løb > Artikler

Webinar: Hvor og hvornår må du cykle i de danske skove?

Et kludetæppe af love og regler kan gøre det svært at gennemskue, hvor og hvornår du må færdes på cykel i de danske skove. Dette webinar gør dig klogere.

Fundet i: Cykling > Discipliner og aktiviteter > DGI Mountainbike > Artikler

Update fra DGI Bordtennis’ idrætsledelse

Corona-situationen har lagt en tung dyne over Danmark, men idrætsledelsen i DGI Bordtennis og bordtennisadministrationen er ikke gået i stå.

Fundet i: Bordtennis > Artikler

Pop-up arrangement skaffede nye medlemmer

Renovering af foreningens lokaler og et pop-up arrangement til Esbjerg Festuge har været en del af en større plan fra bestyrelsens side i Esbjerg Skyttekreds. En gennemført udviklingsplan, som de kan være stolte af.

Fundet i: Skydning > Skydning > Seneste nyt om Skydning
2/185