TrackFit skaber medlemsfremgang i Sæby Atletik

Imens aktiviteten i det danske samfund er sat på vågeblus, løfter medlemmer i Sæby Atletik håndvægte, skubber traktordæk og kaster med slamballs. Klubben tilbyder nemlig TrackFit, hvilket er en stor succes.

Lyden af kettlebells og medicinbolde der rammer jorden sender lydbølger igennem luften på Sæby Atletikstadion. 20 deltagere på Sæby Atletiks TrackFit-hold er i fuld gang med træningen, som klubben har udbudt siden oktober 2020. Formand for Sæby Atletik Gunnar Møller Nielsen, husker tilbage på hvorfor klubben i første omgang ønskede at tilbyde TrackFit:

”Vi har i mange år ønsket at lave træning for voksne i atletikklubbens regi. Så da TrackFit blev lanceret i DGI/DAF regi, var det en kærkommen mulighed at hoppe på vognen.”

Hvad er TrackFit?

TrackFit er atletikkens effektive grundtræning. Det er sjov og motiverende udendørs funktionel træning. Træningen gør dig sundere, stærkere, hurtigere, smidigere og mere udholdende. Fokus er på fællesskabet frem for konkurrence. Du bestemmer selv hvor hårdt det skal være, og du træner i et fællesskab, hvor alle kan være med. Du kan deltage uanset dine færdigheder og fysiske form. 

TrackFit trænes på atletikstadion. Det betyder, at du er udenfor hele året rundt og får en masse frisk luft, mens du træner. Et atletikstadion er en helt unik ramme, og mulighederne er uanede for at lave alsidig træning.

Få mere viden på www.trackfit.dk

Vis mere Vis mindre

I dag tilbyder Sæby Atletik en fast ugentlig træning til de 20-25 fremmødte, der trodser både vind og vejr for at tage del i fællesskabet omkring TrackFit i, hvad der kan kaldes, Danmarks største udendørs træningscenter - atletikstadion.

Gunnar Møller Nielsen nævner, at klubben ligesom mange andre har haft udfordringer med forsamlingsforbud, afstandskrav, hygiejne mm., men at det ikke afskrækker dem for at opstarte nye hold:

”Vi fortsætter og starter måske op med en ekstra træningsdag i foråret. Vi har i øjeblikket 4 trænere som kan tage træningen på holdene. Det er positivt for fremtiden.”

Afslutningsvis kommer Gunnar med et par gode råd til andre foreninger, der overvejer at opstarte TrackFit:

”Vær åbne overfor nye medlemmer og ros og coach de medlemmer, som kommer hver gang.”

Vil du vide mere om TrackFit? Klik her: www.trackfit.dk