Tilskud til MiniTon - ja tak!

Hvornår
1. okt kl. 08:00 - 31. dec 2018 kl. 08:00
Hvem
Alle

Nummer
2018 17 10 1001

Dette er et tilbud om tilskud til din klub på Sjælland, Lolland-Falster og øerne. Går du og din klub med tanker om at sætte gang i MiniTon i løbet af næste sæson, så vil din lokale kreds i form af Badminton Sjælland, Badminton København eller Badminton Lolland-Falster yde et tilskud på 1.500 kr. som hjælp til at dække diverse omkostninger (konsulenthjælp, marketingsmaterialer, indkøb af redskabstaske m.m.). 
 
OBS! Opdatering den 30. november 2018: Da mange klubber, der tilhører kredsen Badminton Sjælland, allerede har søgt tilskud, er puljen for deres vedkommende brugt. En lignende tilskudsordning kan komme på tale i sæsonen 2019-20. Klubber i Badminton København og Badminton Lolland-Falster kan stadig søge. 
 
Hvordan og hvorledes 
MiniTon er et fantastisk sted at starte, hvis man ønsker at bygge en klub op fra bunden (eller måske genstarte ungdommen). Her får man både børn og forældre i hallen, hvilket kan være grobund for flere ungdomsmedlemmer og frivillige. Du og klubben kan selv lægge en plan og starte alt op selv, ellers kan I få hjælp fra den lokale DGI landsdel (Midt- og Vestsjælland, Nordsjælland, Storkøbenhavn eller Storstrømmen). Tilskuddet bliver overført til klubbens konto i slutningen af 2018. 
 
Godt at vide 
- DGI Badminton og Badminton Danmark er i gang med en opgradering af det gamle MiniTon-materiale. I den nye udgave, der ligger klar senest 1. september, vil der både være en drejebog til opstart af MiniTon for klublederen og lektionsplaner og øvelskort til at lægge ud i hallen til træneren. 
- Det vil være muligt mod et lille gebyr at bestille en marketingspakke, der kan hjælpe klubben med at promovere MiniTon-tilbuddet. 
- RSL/FZ Forza vil sælge en opgraderet MiniTon-aktivitetstaske i næste sæson. 
- DGI Nordsjælland holder et MiniTon-kursus i Lillerød 25. november. Tilmeld dig her: www.dgi.dk/201818103060

Vil din klub også udvide med MiniTon i næste sæson? Klik på tilmeld øverst til højre, og du vil inden for kort tid blive kontaktet af en badmintonkonsulent. 
 
Kontaktpersoner 
DGI Midt- og Vestsjælland: Mathias Teglbjærg - mathias.teglbjaerg@dgi.dk - 79404678 
DGI Nordsjælland: Kasper Simonesen - kasper.simonsen@dgi.dk - 79404702 
DGI Storkøbenhavn: Mathias Haulund - mathias.haulund@dgi.dk - 40127804 
DGI Storstrømmen: Christina Zenteno - christina.zenteno@dgi.dk - 79404866

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer