Tilskud til Skolebadminton - ja tak!

Hvornår
1. okt kl. 08:00 - 31. dec 2018 kl. 08:00
Hvem
Alle

Nummer
2018 17 10 1002

Dette er et tilbud om tilskud til din klub på Sjælland, Lolland-Falster og øerne. Og det er meget enkelt. Afvikler du og din klub en omgang skolebadminton på den lokale skole med henblik på at skabe kærlighed til fjer hos nye drenge og piger og rekruttere medlemmer til ungdomsrækkerne, så vil din lokale kreds i form af Badminton Sjælland, Badminton København eller Badminton Lolland-Falster yde et tilskud på 500 kr. pr. dag. 
 
To muligheder 
Din klub kan vælge at arrangere hele moletjavsen selv, hvorefter I vil få tilskuddet udbetalt direkte til klubben i slutningen af 2018. Når skolebadminton på den lokale skole er gennemført, så udfyld venligst denne seddel: Bekræftelse på gennemført skolebadminton
 
Din klub kan også vælge i samarbejde med en af DGI landsdelene (Midt- og Vestsjælland, Nordsjælland, Storkøbenhavn eller Storstrømmen) at arrangere en omgang skolebadminton, hvortil landsdelen vil få udbetalt pengene i slutningen af 2018 som en hjælp til at dække nogle af instruktør- og kørselsomkostningerne. Restbeløbet bliver dækket af klub og/eller skole. 
 
Godt at vide 
- Skolebadminton er typisk et samarbejde mellem klub og skole (og ofte med DGI som samarbejdspartner). 
- Ønsker man DGI som samarbejdspartner, er vores folder Sæt badminton på skoleskemaet et godt sted at starte, når aftale med skolen skal indgås. 
- På www.skolebadminton.dk finder man et gennemarbejdet materiale til skolelærerne med lektionsplaner for 1.-9. klasse, der matcher den nye folkeskolereforms indlæringsmål.

Vil din klub også sætte badminton på skoleskemaet? Klik på tilmeld øverst til højre, og du vil inden for kort tid blive kontaktet af en badmintonkonsulent. 
 
Kontaktpersoner 
DGI Midt- og Vestsjælland: Mathias Teglbjærg - mathias.teglbjaerg@dgi.dk - 79404678 
DGI Nordsjælland: Kasper Simonensen - kasper.simonsen@dgi.dk - 79404702 
DGI Storkøbenhavn: Mathias Haulund - mathias.haulund@dgi.dk - 40127804 
DGI Storstrømmen: Christina Zenteno - christina.zenteno@dgi.dk - 79404866

Hvis din klub vil samarbejde med DGI, så tænk venligst på følgende:

  • Klubben skal stille med træner eller andre frivillige på afviklingsdagen(e), der kan assistere og være klubbens ansigt, hvis børnene vil spille badminton bagefter.
  • Vores instruktører kan træne/instruere max. 30 elever på en gang.
  • Der kræves aktiv deltagelse fra idrætslæreren.
  • Klubben opfordres til at afholde et arrangement for nye spillere/begyndere og forældre umiddelbart efter afslutningen af badminton i skolen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer