RSL & FZ Forza LM U17/19

Hvornår
9. nov kl. 09:00 - 10. nov 2019 kl. 17:00
Hvor
Ry Hallerne, Thorsvej 32, 8680 Ry, Danmark

Nummer
2019 00 10 4007

LM står for ”LandsMesterskaber” og bliver afholdt den 9.–10. november 2019.

Historisk set har LM altid været DGI Badmintons flagskib, men i det nye samarbejde mellem Badminton Danmark og DGI lanceres mesterskaberne på en helt ny måde, der tegner en tydelig forskel mellem LM og DMU.

LM er for dig, der er medlem af en klub, som er medlem af Badminton Danmark og DGI, eller en klub i SdU. Der er derfor også en fantastisk mulighed for, at hele din klub kan tage af sted sammen med dig og gøre mesterskaberne til en hyggelig klubtur.

LM afvikles tre-fire steder, men der vil altid være mulighed for at se og heppe på hinanden under hele eventen, dog ikke alle under samme tag. Samtidig har du også mulighed for at møde og få nye kammerater eller bekendtskaber, da vi forsøger at samle flest mulige årgange på ét sted.

LM er et badmintonmesterskab ud over det sædvanlige med garanti for at spille kampe lørdag og søndag, hvis du tilmelder dig i både single og double og mix.

Så gør LM til en tradition i din klub, hiv fat i dine klubkammerater og meld jer alle sammen til denne sæsons LM! Det er helt klart med til at styrke sammenholdet i din klub.

Vi opdaterer her på siden med de relevante informationer om tilmelding m.m.. 
Invitation U17 og U19

Læs mere om LM HER

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer