DGI Motionist Masters

Hvornår
25. maj kl. 09:00 - 26. maj 2019 kl. 18:00
Hvor
Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Alle fra 18 - 80 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 17 10 4405

En ny turnering på Sjælland for motionister ser snart dagens lys. I den anledning byder vi dig og dine badmintonvenner velkommen til den første udgave af en turnering, der forhåbentlig bliver en årlig, tilbagevendende begivenhed øst for Storebælt (Region Øst). 
 
Turneringen er for alle motionister. Den vil vare to dage, og der vil være fri tilmelding. Det er umiddelbart planen, at der spilles herre- og damedoublekampe  om lørdagen og mixdoublekampe om søndagen, og selvfølgelig skal vi holde en stor fest lørdag aften :-) 
 
Hvorfor skal du med? 
Det skal du selvfølgelig fordi, du elsker fjerdyster, og fordi du kan være med til sætte en tradition i gang, der skal bygges på i årene fremover. Du skal vide, som der står i praktisk info nedenfor, at der er fire niveauer, du kan tilmelde dig:

  • Niveau A: Det er rækken for dig, der sover med ketsjeren i hånden. Og selvom du aldrig har nået toppen af poppen, er du habil nok til at kunne give en omgang fjertæsk til højre og til venstre (læs: aktive og tidligere turneringsaktive motionister, som er placeret et sted mellem motionistelite og serie 1).
  • Niveau B: Det er rækken for dig, som drømmer om ketsjer og fjer, men undlader at tage "skeen" med i seng. Du har haft dine stjerneøjeblikke gennem tiden, men der måtte da gerne være kortere mellem snapsene (læs: aktive og tidligere turneringsaktive motionister, som ligger stabilt omkring serie 2).
  • Niveau C: Det er er rækken for dig, som elsker spillet, men synes det er mindst lige så fedt, at få en vand eller en øl efter kampen. Du kan måske "step up your game", men du gider faktisk ikke, fordi du er tilfreds med, hvor du er (læs: aktive og tidligere turneringsaktive motionister, som befinder sig et sted i serie 3-4 og evt. serie 2 som 50+'er).
  • Niveau D: Det er rækken for dig, som lever for udtrykket "tab og vind med samme sind" og så alligevel ikke. Fordi du vil faktisk vinde, men du kommer nok aldrig til at slå de bedste, har du erkendt for en del år siden (læs: aktive og tidligere turneringsaktive motionister, som har fundet sig til rette i serie 5 og evt. serie 3 som 50+'er). 

 
Festen lørdag aften 
Vi har prioriteret hyggen, kvalitet på maden og et sted, hvor der er plads til livemusik, når de ømme badmintonben skal ruskes i gang igen på dansegulvet. 
 
Valget er faldet på Snekken Trattoria, der er et økologisk spisehus lige ved Roskilde Havn. Her får vi serveret Trattorias buffet, som består af mange lækre elementer fra rørt torsk og røget tun til braisseret svinebov og pommes rissollées. Der følger også et glas vin, øl eller sodavand med i prisen. 
 
Overnatning i Roskilde 
Har du ingen overnatningsmuligheder på hånden, så frygt ej. Vi har nemlig lavet aftaler med Zleep Hotel Roskilde og Scandic Hotel Roskilde. Har kan du få 10% rabat med koderne: 
 
- Zleep Hotel Roskilde: PRODGI 
- Scandic Hotel Roskilde: 46812210

Priser 
Det koster 260 kr. pr. doubletilmelding 
Det koster 339 kr. for at kunne sidde med til bords på Snekken Trattoria 
 
Godt at vide 
I november 2018, på baggrund af kontakt til forskellige klubber og motionsspillere i Region Øst via telefon og mail, mødtes vi med et korps af ambassadører, der skal være med til at sprede budskabet om DGI Motionist Masters. Ambassadørerne gav en masse gode råd og tips til afviklingen, som vi vil følge. 
 
Vil du være ambassadør? Så skriv eller ring til Mathias Teglbjærg på mathias.teglbjaerg@dgi.dk / 7940 4678 
 
Du kan også dele denne flyer ud til dine badmintonvenner. Vil du have en stak fysiske eksemplarer, så hiv fat i Mathias. 
 
Hold gerne et vågent øje med denne arrangementsside og Facebook gennem de næste måneder. Her vil vi opdatere med ny information om turneringen, videoer, konkurrencer m.m. 
 
DGI Motionist Masters på Facebook
 
 
Dine værter i samarbejde med de lokale kredse på Sjælland er:
 
DGI Midt- og Vestsjælland 
DGI Nordsjælland 
DGI Storkøbenhavn 
DGI Storstrømmen 
 
Vi glæder os til at få dig med ombord.

1. Der spilles i fire rækker: A - D 
2. Der kan tilmeldes i to kategorier: Herre-, dame- og mixdouble. 
3. Du kan tilmelde dig med X-makker, der betyder, at du får tildelt en makker, når programmet lægges. 
4. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
5. Der er præmier til guld- og sølvvindere og vi spiller med de bedste RSL-bolde (Classic). Der er to bolde til rådighed pr. kamp til alle indledende kampe og ubegrænsede bolde til afsluttende kampe. Bolde udover de to kan købes for 15 kr. pr. stk med MobilePay, mens et rør kan købes for 170 kr. 
6. Der vil under turneringen være salgsstand med opstrengning, konkurrencer og andre indslag. Disse annonceres løbende på vores Facebookside frem imod turneringsstart.  
7. Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arenas cafeteria vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen - både lørdag og søndag.  
8. HD og DD spilles som pulje-cup, mens vi introducerer Monrads turneringsformat til MD-kategorierne. Ved puljeinddeleing bliver det puljer af fire-seks par, der prioriteres. 
9. HD og DD vil formentlig blive spillet lørdag og evt. søndag morgen, mens MD spilles søndag. Men da vi ønsker at skabe det bedst mulige program, bedes du sætte begge dage af - da det kan blive aktuelt at bytte rundt på rækker og kategorier. 
10. Ved lav tilslutning til en række, kan denne blive slået sammen med en højere for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
11. Da vi "kun" har 12 baner til rådighed pr. dag vil vi samlet kunne rumme max. 240 partilmeldinger. Vi vil løbende holde øje med tilmeldingerne på BadmintonPeople og melde ud på denne arrangementsside og på Facebook, hvordan tilmeldingen forløber.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer