DGI Motionist Masters

Hvornår
25. maj 2019 kl. 09:00 til 17:00
Hvor
Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Alle fra 18 - 80 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 17 10 4405

En ny turnering på Sjælland for motionister ser snart dagens lys. I den anledning byder vi dig og dine badmintonvenner velkommen til den første udgave af en turnering, der forhåbentlig bliver en årlig, tilbagevendende begivenhed øst for Storebælt (Region Øst). 
 
Turneringen er for alle motionister. Den vil vare to dage, og der vil være fri tilmelding. Det er umiddelbart planen, at der spilles single- og doublekampe med indledende kampe om lørdagen og afsluttende kampe om søndagen, og selvfølgelig skal vi holde en stor fest lørdag aften :-) 
 
Dine værter i samarbejde med de lokale kredse på Sjælland er: 
DGI Midt- og Vestsjælland 
DGI Nordsjælland 
DGI Storkøbenhavn 
DGI Storstrømmen 
 
Godt at vide 
I november 2018, på baggrund af kontakt til forskellige klubber og motionsspillere i Region Øst via telefon og mail, mødtes vi med et korps af ambassadører, der skal være med til at sprede budskabet om DGI Motionist Masters. Ambassadørerne gav en masse gode råd og tips til afviklingen, som vi vil følge. 
 
Vil du være ambassadør? Så skriv eller ring til Mathias Teglbjærg på mathias.teglbjaerg@dgi.dk / 7940 4678 
 
DGI Motionist Masters på Facebook  
 
Hold gerne et vågent øje med denne arrangementsside og Facebook gennem de næste måneder. Her vil vi opdatere med ny information om turneringen, videoer, konkurrencer m.m. 
 
Vi glæder os til at få dig med ombord.

1. Der spilles i fire rækker: A - D 
2. Der kan tilmeldes i to kategorier: Herre-, dame- og mixdouble. 
3. Du kan tilmelde dig med X-makker, der betyder, at du får tildelt en makker, når programmet lægges. 
4. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
5. Der er præmier til guld- og sølvvindere og vi spiller med de bedste RSL-bolde (Classic). Der er to bolde til rådighed pr. kamp til alle indledende kampe og ubegrænsede bolde til afsluttende kampe. Bolde udover de to kan købes for 15 kr. pr. stk med MobilePay, mens et rør kan købes for 170 kr. 
6. Der vil under turneringen være salgsstand med opstrengning, konkurrencer og andre indslag. Disse annonceres løbende på vores Facebookside frem imod turneringsstart.  
7. Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arenas cafeteria vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen - både lørdag og søndag.  
8. HD og DD spilles som pulje-cup, mens vi introducerer Monrads turneringsformat til MD-kategorierne. Ved puljeinddeleing bliver det puljer af fire-seks par, der prioriteres. 
9. HD og DD vil formentlig blive spille og evt. søndag morgen, mens MD spilles søndag. Men da vi ønsker at skabe det bedst mulige program, bedes du sætte begge dage af - da det kan blive aktuelt at bytte rundt på rækker og kategorier. 
10. Ved lav tilslutning til en rækker, kan denne blive slået sammen med en højere for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
11. Da vi "kun" har 12 baner til rådighed pr. dag vil vi samlet kunne rumme max. 240 partilmeldinger. Vi vil løbende holde øje med tilmeldingerne på BadmintonPeople og melde ud på denne arrangementsside og på Facebook, hvordan tilmeldingen forløber.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer