RSL Vingstedlejren - U15, U17 og U19

Hvornår
22. jul kl. 08:00 - 28. jul 2019 kl. 14:00
Hvor
Vingsted Hotel og Konferencecenter, Vingsted Skovvej 2, Vingsted, Bredsten, 7182 Bredsten, Danmark
Hvem
Alle fra 13 - 19 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 18 10 6002

Vingstedlejrene er to badmintonlejre for ungdomsspillere og afholdes hvert år i uge 29 og 30 på Vingstedcentret 15 km fra Vejle. Lejrene er afholdt med stor succes årligt siden 1963 - og ikke uden grund!

Vingstedlejrenes kendetegn: 
 - Lejren med flest haltimer i Danmark:
Mere end syv timer med badminton i hallen per dag alle dage. 
- Kompetent instruktørkorps: Flere fuldtidsprofessionelle trænere. 
- Unik teoretisk undervisning: Taktisk-, mental- og fysiologisk teoriundervisning. 
- Exceptionelle faciliteter: Moderne konferencecenter, skønne omgivelser og måltider i restaurant.

- Vigtigst af alt - Stort fokus på sjov og fællesskab ved alternative aktiviteter, både i og uden for hallen

 

Lejrene varer hele seks dage, hvilket muliggør en stor mængde taktisk, teknisk og fysisk træning. Hertil er lejren krydret med alsidige og gennemgående konkurrencer, aktiviteter og udfordringer gennem hele ugen. Som noget unikt bliver den teoretiske undervisning serveret på en motiverende, spiselig og pædagogisk facon. Hertil tales der også om badmintontaktik som træningslære, ernæring, skadesbehandling samt mentaltræning.

I supplement til et stort badmintonfagligt udbytte udtrykker spillerne hvert år lejrens helt særlige stemning og unikke, sociale identitet, hvor nye, nære venskaber skabes på tværs af tilhørsklubber, som noget afgørende for deres uforglemmelige oplevelse med lejren. Lejrens gengangerandel af spillere på lige under 80 % er et tydeligt bevis herpå.

Centralt på lejrene er også de udsøgte fysiske rammer på centret, idet spillerne ikke sover i hallen og spiser alle måltider i centrets restaurant. De nyder endvidere godt af naturskønne omgivelser med skov, vand, atletikstadion og græsarealer til rådighed udover adskillige badmintonhaller, træningscenter og festsal.

Lejrens store deltagerantal gør det muligt at matche spillerne på niveaudifferentierede hold, så alle udfordres og stimuleres ud fra lige netop deres niveau. Lejrene var oprindeligt for spillere i Nordsjælland, men lejrene er nu åbnet op for, at spillere fra hele landet kan deltage – og alle uanset niveau er velkomne.

Simon Friis Amossen, Sune Levy Thomsen, Marc Christiansen, Niklas Bjørn Larsen, Oskar Birger Jensen, Nanna Marie Tørring Koefoed, Maria Sorribes

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer