AFLYST - Aprilturnering - Hatting

Hvornår
25. apr 2020 kl. 09:00 til 16:00
Hvor
Hatting Hallen, Grønhøjvej 11, Hatting, 8700 Horsens, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 19 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 10 10 4006

Følgende rækker kan deltage:

U9 D, U11 BCD, U13 BCD, U15 BCD og U17/U19 BCD

Det er tilladt at tilmelde i forskellige aldersgrupper/rækker i single, double og mix jævnfør reglement, men undlad at sprede tilmeldingen for meget, da dette ofte giver en mindre god turneringsafvikling. Turneringsledelsen kan flytte spillere til samme aldersgruppe/række, hvis dette er nødvendigt for en god afviking af turneringen.

Der spilles pulje-cup turnering i single, så du vil være garanteret min. 2 kampe.  
I double og mix spilles også i pulje-cup, hvis antallet af tilmeldinger tillader det. Vi tilstræber at give alle spillere flest kampe som muligt. 
Stævnet er pointgivende til ungdomsklassifikationen.

Stævnepris for single/double:

100/100 kr. for U9 
110/120 kr. for U11 

120/130 kr. for U13 
130/140 kr. for U15

140/150 kr. for U17/19 

Tilmeld senest d. 9/4-2020

Indbydelse

DENNE INFORMATION ER OPRINDELIGT FRA DGI MIDT- OG VESTSJÆLLAND. DER KAN ÆNDRES I TEKSTEN, SÅ DEN PASSER TIL DEN PÅGÆLENDE TURNERING.

1. Du kan spille i to kategorier: HS, DS, HD, DD eller MD. 
2. Du kan tilmelde dig med X-makker i alle doublekategorier. 
3. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
4. Der spilles om medaljer i alle rækker og med de bedste RSL-bolde (Classic).  
5. Vi vil under turneringen trække lod om diverse præmier såsom greb, nøgleringe, håndklæder, drikkedunke og tasker.  
6. Hallens cafeteria vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen. Er andet gældende, vil vi oplyse om dette i det endelige program.  
7. Alle singlerækker spilles som pulje-cup. Er der tid til det, afvikler vi ligeså doublekampe i pulje-cup. Puljer i størrelser af fire-seks spillere prioriteres. Men det kan blive aktuelt med nogle puljer á tre spillere. 
8. Vi forsøger at lægge programmet, så den enkelte række afvikles over kortest mulig tid, men sæt venligst hele dagen af. 
9. Ved lav tilslutning til diverse rækker, kan spillere blive rykket til andre årgange/rækker (fx fra U11C til U13D). Dette er for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
10. Ved ekstra mange tilmeldinger er det muligt, at nogle kategorier annulleres, så vi kan afvikle turneringen inden for rimelig tid. 
11. Vi seeder altid til og med C-rækken efter turneringsreglementets anvisninger. Der seedes ikke i D-rækker. Turneringsreglement 
NB! Arrangøren pålægger sig ret til (for at skabe det bedst mulige turneringsprogram) at flytte spillere, der er tilmeldt i to forskellige rækker, til samme række. Er man fx tilmeldt i U13C single og U13B double, kan man risikere at blive flyttet, så der udelukkende spilles i U13B.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer