Badminton Sjællands Kredsmesterskaber 2020

Hvornår
27. nov kl. 17:00 - 30. nov 2020 kl. 22:00
Hvor
Flere steder på Sjælland, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 10 4400

Velkommen til Badminton Sjællands Kredsmesterskaber 2020 præsenteret af Li-Ning. 
 
Kredsmesterskaberne er en af de største individuelle turneringer for ungdom i Danmark, og vi glæder os til at tage imod dig og dine klubkammerater. Både som øvet spiller og som forholdvis ny er der en række for dig, så sæt et stort kryds i kalenderen. 

Kredsmesterskaberne er for første gang et samarbejde med de tre DGI-landsdele, som er en del af Badminton Sjællands geografi. Det er DGI-landsdelene, der administrerer kredsmesterskaberne. Behøver du hjælp, bedes du kontakte den landsdel, din klub er en del af. Se kontaktinfo til højre og længst nede på siden.  
 
NB! Badminton Sjællands Kredsmesterskaber 2020 er udelukkende for ungdomsspillere, der har sin daglige gang i klubber, der hører under Badminton Sjælland eller Badminton Lolland/Falster. Spiller du i en klub, der ikke hører under en af disse to kredse, skal du tilmelde dig et andet kredsmesterskab. 
 
Vi spiller følgende steder og på følgende dage i weekenden i uge 48:

  • Indledende kampe for BCD-rækkerne plus U15A og U17/U19A afvikles flere steder på Sjælland om lørdagen, mens finaler spilles om søndagen i Herlev. 
  • EM-rækkerne plus U09D, U11A og U13A spiller i Taastrup. EM-rækkerne afvikles over flere dage. U17/U19M starter fredag, og der vil være finaler i DS/HS og MD mandag aften. U09D, U11A og U13A spiller indledende kampe lørdag og finaler søndag. 

Priser: 
U09-U13: 150 kr. / single - 160 kr. / double 
U15-U19: 180 kr. / single - 200 kr. / double 
 
Covid-19: 
Vi vil naturligvis afvikle turneringen med respekt for de rammer, som regeringens Corona-restriktionerne kræver. Dette vil blive præciseret, når programmet offentliggøres. I tilfælde af aflysning af hele turneringen, eller måske enkelte rækker, vil prisen for deltagelse blive tilbagebetalt (dog ikke administrationsgebyret på 17 kr. pr tilmelding). Vi håber og beder om forståelse, og vi gør vores bedste for på ny at skabe Sjællands største, individuelle turnering, hvor vi forhåbentlig kan byde alle spillere og pårørende velkomne. 

Nyt pr. 29. oktober kl. 15: 
Kredsmesterskaberne afvikles - De udmeldte Corona-restriktioner forhindrer på nuværende tidspunkt ikke en afvikling af SM ungdom, og det vil blive afviklet forsvarligt i planlagte weekend. Detaljer om regler vedr. smitteforebyggelse vil fremgå af programmet, da det afhænger af spillestedet. Vi kan blive nødsaget til at annullere kategorier jf. forsamlingsforbuddets grænser. 

1. Vi spiller i alle kategorier (HS, DS, HD, DD, MD), og du kan tilmelde dig i tre, men det skal være i samme årgang/række (fx U15B). Dette gælder også for spillere, der i ranglisten er tvangsoprykket til en ældre årgang. For spillere i grænsezonen mellem EM og MA, skal man tilmelde sig den øverste række. For alle andre spillere i grænsezoner fx U13AB, kan man selv vælge, hvilken række man vil stille op i. 
2. Du kan tilmelde dig med X-makker i alle doublekategorier. 
3. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
4. Der spilles om medaljer i alle rækker og med bolde fra Li-Ning  
5. Der er medaljer til første-, anden- og tredjepladsen i alle rækker og kategorier samt en pokal til vinderne.  
6. Hallernes cafeterier vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen. Er andet gældende, vil vi oplyse om dette i det endelige program.  
7. Alle singlerækker spilles som pulje-cup. Som udgangspunkt vil doubler afvikles efter cup-systemet, men er der tid til det, afvikler vi ligeså doublekampe som pulje-cup. Puljer i størrelser af fire-seks spillere prioriteres. Men det kan blive aktuelt med nogle puljer á tre spillere. 
8. Vi forsøger at lægge programmet, så den enkelte række afvikles over kortest mulig tid. 
9. Ved ekstra mange tilmeldinger er det muligt, at nogle kategorier annulleres, så vi kan afvikle turneringen inden for rimelig tid. 
10. Vi seeder i alle rækker.  
11. Vi spiller efter det gældende turneringsreglement: Fællesreglement for individuelle turneringer 
 
Kontaktinfo: 
Tilhører du en klub i DGI Midt- og Vestsjælland, kontakt venligst:  
christina.blum@dgi.dk / Kasper.Pedersen@dgi.dk / Mathias.Teglbjaerg@dgi.dk 
Tilhører du en klub i DGI Nordsjælland, kontakt venligst: 
Lars.Lau@dgi.dkSimon.Friis@dgi.dk 
Tilhører du en klub i DGI Storstrømmen, kontakt venligst: 
Christina.Zenteno@dgi.dkCamilla.Hesteng@dgi.dk

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer