DGI Motionist Masters 2020

Hvornår
16. maj kl. 09:00 - 17. maj 2020 kl. 18:00
Hvor
Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 10 4407

Sæsonafrunderen, den sejeste turnering for de voksne eller DGI Motionist Masters. Kært barn har mange navne, og du bør ikke gå glip af to fantastiske weekenddage i maj 2020. 
 
I maj 2019 blev DGI Motionist Masters afholdt for første gang og med stor succes. Derfor gentager vi opskriften og bruger naturligvis den konstruktive feedback, vi modtog, til at gøre turneringen og alt omkring den endnu bedre. 
 
Turneringen er for alle motionister. Den varer to dage, og der er fri tilmelding på BadmintonPlayer.dk. Umiddelbart er det planen, at vi modsat 2019-udgaven spiller mixdoubler om lørdagen og herre- og damedoublekampe om søndagen. Festplanen får også en revurdering, og vi satser på, at vi kan melde den endelige plan for den fornøjelige lørdag aften ud engang i efteråret 2019. 
 
Hvorfor skal du med? 
Det skal du selvfølgelig, fordi du elsker fjerdyster, og fordi du kan være med til bygge på en tradition, der kan og skal holdes i hævd i årene fremover. De fire niveauer, du kan tilmelde dig i, er:

  • Niveau A: Det er rækken for dig, der sover med ketsjeren i hånden. Og selvom du aldrig har nået toppen af poppen, er du habil nok til at kunne give en omgang fjertæsk til højre og til venstre (læs: aktive og tidligere turneringsaktive motionister, som er placeret et sted mellem motionistelite og serie 1).
  • Niveau B: Det er rækken for dig, som drømmer om ketsjer og fjer, men undlader at tage "skeen" med i seng. Du har haft dine stjerneøjeblikke gennem tiden, men der måtte da gerne være kortere mellem snapsene (læs: aktive og tidligere turneringsaktive motionister, som ligger stabilt omkring serie 2).
  • Niveau C: Det er er rækken for dig, som elsker spillet, men synes det er mindst lige så fedt, at få en vand eller en øl efter kampen. Du kan måske "step up your game", men du gider faktisk ikke, fordi du er tilfreds med, hvor du er (læs: aktive og tidligere turneringsaktive motionister, som befinder sig et sted i serie 3-4 og evt. serie 2 som 50+'er).
  • Niveau D: Det er rækken for dig, som lever for udtrykket "tab og vind med samme sind" og så alligevel ikke. Fordi du vil faktisk vinde, men du kommer nok aldrig til at slå de bedste, har du erkendt for en del år siden (læs: aktive og tidligere turneringsaktive motionister, som har fundet sig til rette i serie 5 og evt. serie 3 som 50+'er). 

 
Overnatning i Roskilde 
Vi vil igen arbejde på nogle steder, hvor du kan overnatte, hvis du skal deltage begge dage og evt. deltager i festen lørdag aften. Det melder vi ud i efteråret 2019.

Priser 
Det koster 260 kr. pr. doubletilmelding. 
Prisen for festen annonceres i efteråret 2019. 
 
Ambassadører 
Til 2019-udgaven havde vi ambassadørkorps. Det prøver vi igen, da ambassadørerne kan være god sparring og give en masse gode råd og tips til afviklingen. Samtidig kan de også være med til at sprede budskabet om DGI Motionist Masters. Vil du være ambassadør? Så skriv eller ring til Mathias Teglbjærg på mathias.teglbjaerg@dgi.dk / 7940 4678

Flyer til uddeling: Kommer senere 
Facebook-begivenhed: Kommer senere 
 
Dine værter i samarbejde med de lokale kredse på Sjælland er: 
DGI Midt- og Vestsjælland 
DGI Nordsjælland 
DGI Storkøbenhavn 
DGI Storstrømmen 
 
Vi glæder os til at få dig med ombord.

1. Der spilles i fire rækker: A - D 
2. Der kan tilmeldes i to kategorier: Herre-, dame- og mixdouble. 
3. Du kan tilmelde dig med X-makker, der betyder, at du får tildelt en makker, når programmet lægges. 
4. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
5. Der er præmier til guld- og sølvvindere og vi spiller med de bedste RSL-bolde (Classic). Der er to bolde til rådighed pr. kamp til alle indledende kampe og ubegrænsede bolde til afsluttende kampe. Bolde udover de to kan købes for 15 kr. pr. stk. med MobilePay, mens et rør kan købes for 170 kr. 
6. Der vil under turneringen være salgsstand med opstrengning, konkurrencer og andre indslag. Disse annonceres løbende på vores Facebookside frem imod turneringsstart.  
7. Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arenas cafeteria vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen - både lørdag og søndag.  
8. Som i 2019-udgaven vil HD og DD spilles som pulje-cup, mens Monrads turneringsformat anvendes til MD-kategorierne. Ved puljeinddeleing bliver det puljer af fire-seks par, der prioriteres. 
9. Ved lav tilslutning til en række, kan denne blive slået sammen med en højere for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
10. Da vi "kun" har 12 baner til rådighed pr. dag vil vi samlet kunne rumme max. 240 partilmeldinger. Vi vil løbende holde øje med tilmeldingerne på BadmintonPlayer.dk og melde ud på denne arrangementsside og på Facebook, hvordan tilmeldingen forløber.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer