DGI Motionist Masters 2020

Hvornår
16. maj kl. 09:00 - 17. maj 2020 kl. 18:00
Hvor
Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 10 4407

Sæsonafrunderen, den sejeste turnering for de voksne eller DGI Motionist Masters. Kært barn har mange navne, og du bør ikke gå glip af to fantastiske weekenddage i maj 2020. 
 
I maj 2019 blev DGI Motionist Masters afholdt for første gang og med stor succes. Derfor gentager vi opskriften og bruger naturligvis den konstruktive feedback, vi modtog, til at gøre turneringen og alt omkring den endnu bedre. 
 
Turneringen er for alle motionister. Den varer to dage, og der er fri tilmelding på BadmintonPlayer.dk. Vi spiller herre- og damedoublekampe om lørdagen og mixdoubler om søndagen. Festplanen har også fået en revurdering, og vi satser på en mere uformel fjerhyggeaften på den anden side af vejen på Roskilde stadion.  
 
Hvorfor skal du med? 
Det skal du selvfølgelig, fordi du elsker fjerdyster, og fordi du kan være med til bygge på en tradition, der kan og skal holdes i hævd i årene fremover. De fire niveauer, du kan tilmelde dig i, er:

  • Niveau A: Det er rækken for dig, der nærmest sover med ketsjeren i hånden. Selvom du aldrig har nået det ypperste niveau, er du habil nok til at kunne give en omgang fjertæsk til højre og til venstre. Du spiller til daglig i toppen af motionsrækkerne.  
  • Niveau B: Det er rækken for dig, der har et niveau, hvor du kunne have bidt skeer med de store, hvis du havde taget dig sammen for en del år tilbage. Men nu hygger dig uden tvivl i subtoppen af motionsrækkerne. 
  • Niveau C: Det er er rækken for dig, der efterhånden har spillet et par år eller lidt mere. Du elsker spillet men synes, det er mindst lige så fedt at få en vand eller en øl efter kampen. I dag trives du i den nedre del af motionsrækkerne. 
  • Niveau D: Det er rækken for dig, der er forholdsvis ny i badminton. Du lever for udtrykket "tab og vind med samme sind" og så alligevel ikke. Fordi du vil vinde, men du accepterer, at der stadig er masser at lære. Du er forholdsvis ny i turneringsregi.

 
Priser 
260 kr. pr. doubletilmelding inkl. to bolde pr. kamp.*  
275 kr. for middagen og fjerhyggen på Roskilde stadion i loungen. Læs mere ved at scrolle videre.  
159 kr. for en fed DGI Motionist Masters t-shirt fra RSL med tryk på ryggen. Se modellen her
 
* Vi har forsøgt at lave en prismodel, hvor alle kan være med. Der har været ønske om bl.a. frit brug af bolde, men det er svært at administrere, hvis vi skal holde prisen nede. Så vi har bevaret sidste års model. 
 
Overnatning i Roskilde 
Her er et tre bud på mulige overnatningssteder i Roskilde og gåafstand fra Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena og Roskilde Stadion: 
Zleep Hotel - ca. 1,3 km.  
Scandic - ca. 1 km.  
Danhostel - ca. 2 km. 
 
Ambassadører 
Til 2019-udgaven havde vi ambassadørkorps. Det prøver vi igen, da ambassadørerne kan være god sparring og give en masse gode råd og tips til afviklingen. Samtidig kan de også være med til at sprede budskabet om DGI Motionist Masters. Vil du være ambassadør? Så skriv eller ring til Mathias Teglbjærg på mathias.teglbjaerg@dgi.dk / 7940 4678 
 
Flyer til uddeling: Du kan printe den og dele ud, men du kan også kontakte Mathias fra DGI midt- og Vestsjælland, så vil vi printe og sende X antal stk. til dig. 
Facebook-begivenhed: DGI Motionist Masters på Facebook 
 
Dine værter i samarbejde med de lokale kredse på Sjælland er: 
DGI Midt- og Vestsjælland 
DGI Nordsjælland 
DGI Storkøbenhavn 
DGI Storstrømmen 
 
Vi glæder os til at få dig med ombord.

Efter en god dag i hallerne lørdag, satser vi på at være klar til en velkomstdrink kl. 19 på den anden side af gaden i forhold til kongrescentret. Middagen og fjerhyggen på Roskilde Stadion i loungen vil tre gæve frivillige stå for. De sørger for mad og drikke, hvor maden leveres af Roskildes egen - Slagter Frimann. Overskuddet går ubeskåret til Roskilde Boldklub 1906. 
 
Når vi har spist, vil du have mulighed for at slappe af, danse til musikken og give dig i kast med i dine bedste historier.  

Der bydes på: 
Velkomstdrink 
Tunmousse med rejer 
Buffet med kød, kartofler, sovs og salater 
Kaffe og kage til dessert

Prisliste: 
Flaske rød- eller hvidvin 175 kr. 
Kildevand 15 kr. 
Sodavand 25 kr. 
Flaskeøl 25 kr. 
Bailey eller cognac 25 kr. 
Drinks 50 kr. 
 
Mille, Githe og Henrik glæder sig til at tage imod dig og dine badmintonvenner. 

1. Der spilles i fire rækker: A - D 
2. Der kan tilmeldes i to kategorier: Herre-, dame- og mixdouble. 
3. Du kan tilmelde dig med X-makker, der betyder, at du får tildelt en makker, når programmet lægges. 
4. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
5. Der er præmier til guld- og sølvvindere og vi spiller med de bedste RSL-bolde (Classic). Der er to bolde til rådighed pr. kamp til alle indledende kampe og ubegrænsede bolde til afsluttende kampe. Bolde udover de to kan købes for 15 kr. pr. stk. med MobilePay, mens et rør kan købes for 170 kr. 
6. Der vil under turneringen være salgsstand med opstrengning, konkurrencer og andre indslag. Disse annonceres løbende på vores Facebookside frem imod turneringsstart.  
7. Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arenas cafeteria vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen - både lørdag og søndag.  
8. Som i 2019-udgaven vil HD og DD spilles som pulje-cup, mens Monrads turneringsformat anvendes til MD-kategorierne. Ved puljeinddeleing bliver det puljer af fire-seks par, der prioriteres. 
9. Ved lav tilslutning til en række, kan denne blive slået sammen med en højere for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
10. Da vi "kun" har 12 baner til rådighed pr. dag vil vi samlet kunne rumme max. 240 partilmeldinger. Vi vil løbende holde øje med tilmeldingerne på BadmintonPlayer.dk og melde ud på denne arrangementsside og på Facebook, hvordan tilmeldingen forløber.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer