Nytårsstævne 2020 i Karlslunde og Tune

Hvornår
27. dec kl. 08:00 - 30. dec 2020 kl. 18:00
Hvor
Flere steder på Sjælland, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 10 4409

Nytårsstævnet er stedet hvor sjov og hygge går hånd i hånd med gode kampe og sved på panden. Du skal ikke holde dig tilbage. Det er fedt at blive udfordret på nye måder. 

Til denne og andre åbne, pointgivende, individuelle turneringer kan flere niveauer være med, da vi spiller i årgange og rækker og følger reglementet for individuelle turneringer og ranglistereglementet
 
Hvordan kan du som forælder hjælpe: 
Vær med til at skabe en fed turnering for børnene, bliv turneringshjælper 
Gode råd til dig som forælder
 
Rækker: 
U09D - U11ABCD - U13ABCD - U15ABCD - U17/19ABCD 
 
NB! Nedestående er udgangspunktet. Det kan blive aktuelt, hvis der kommer mange tilmeldinger, at flytte en-to rækker fra lørdag til søndag eller omvendt. Dette vil blive meldt ud hurtigst muligt efter tilmeldingsfristen. Er man tilmeldt en række, som bliver flyttet til en dag, hvor man er forhindret, vil man få pengene retur. 
 
Søndag den 27. december spiller: U13A og U17/U19 ABCD 
Mandag den 28. december spiller: U09D og U11BCD 
Tirsdag den 29. december spiller: U13BCD 
Onsdag den 30. december spiller: U11A og U15ABCD 
 
Pris: 
U9-U11:          115 kr./single 155 kr./double (77,50 kr. pr. spiller) 
U13:                125 kr./single 165 kr./double (82,50 kr. pr. spiller) 
U15-U17/U19: 135 kr./single 175 kr./double (87,50 kr. pr. spiller) 
 
En fed Nytårsstævne t-shirt: 
Igen i år sælger vi en fed t-shirt med tryk på ryggen i forbindelse med Nytårsstævnet. I år er RSL leverandøren, og det bliver til en skarp pris på 169 kr. (normalpris 299 kr.). Den kan bestilles, når du tilmelder dig på BadmintonPlayer.dk.  
 
RSL Yendi herre- og dameversion (trykket på ryggen vil lyde 'Badminton Nytårsstævne 2020-21') 
Størrelseguide fra RSL 
 
Kender du vores Facebookside, hvor vi poster om badminton og kun badminton? 
www.facebook.com/badminton.midtogvestsjaelland? Smid et like og du er med :-)  
 
Covid-19:  
Vi vil naturligvis afvikle turneringen med respekt for de rammer, som regeringens Corona-restriktionerne kræver. Dette vil blive præciseret, når programmet offentliggøres. I tilfælde af aflysning af hele turneringen, eller måske enkelte rækker, vil prisen for deltagelse blive tilbagebetalt (dog ikke administrationsgebyret på 17 kr. pr tilmelding). Vi håber og beder om forståelse, og vi gør vores bedste for på ny at skabe Sjællands største, individuelle turnering, hvor vi forhåbentlig kan byde alle spillere og pårørende velkomne.

1. Du kan spille i to kategorier: HS, DS, HD, DD eller MD. 
2. Du kan tilmelde dig med X-makker i alle doublekategorier. 
3. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
4. Der spilles om medaljer i alle rækker og med de bedste RSL-bolde (Classic).  
5. Vi vil under turneringen trække lod om diverse præmier såsom greb, nøgleringe, håndklæder, drikkedunke og tasker.  
6. Hallens cafeteria vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen. Er andet gældende, vil vi oplyse om dette i det endelige program.  
7. Alle singlerækker spilles som pulje-cup. Er der tid til det, afvikler vi ligeså doublekampe i pulje-cup. Puljer i størrelser af fire-seks spillere prioriteres. Men det kan blive aktuelt med nogle puljer á tre spillere. 
8. Vi forsøger at lægge programmet, så den enkelte række afvikles over kortest mulig tid, men sæt venligst hele dagen af. 
9. Ved lav tilslutning til diverse rækker, kan spillere blive rykket til andre årgange/rækker (fx fra U11C til U13D). Dette er for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
10. Ved ekstra mange tilmeldinger er det muligt, at nogle kategorier annulleres, så vi kan afvikle turneringen inden for rimelig tid. 
11. Vi seeder altid til og med C-rækken efter turneringsreglementets anvisninger. Der seedes ikke i D-rækker. Turneringsreglement 
NB! Arrangøren pålægger sig ret til (for at skabe det bedst mulige turneringsprogram) at flytte spillere, der er tilmeldt i to forskellige rækker, til samme række. Er man fx tilmeldt i U13C single og U13B double, kan man risikere at blive flyttet, så der udelukkende spilles i U13B.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer