DGI Motionist Masters 2020

Hvornår
31. okt kl. 09:00 - 1. nov 2020 kl. 18:00
Hvor
Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80, 2600 Glostrup, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 10 4410

Den sejeste turnering for de voksne eller DGI Motionist Masters. Kært barn har mange navne, og du bør ikke gå glip af to fantastiske weekenddage i efteråret 2020. 
 
I maj 2019 blev DGI Motionist Masters afholdt for første gang og med stor succes. Derfor gentager vi opskriften og bruger naturligvis den konstruktive feedback, vi modtog, til at gøre turneringen og alt omkring den endnu bedre. 
 
Turneringen er for alle motionister. Den varer to dage, og der er fri tilmelding på BadmintonPlayer.dk. Vi spiller herre- og damedoublekampe om lørdagen og mixdoubler om søndagen.  
 
Hvorfor skal du med? 
Det skal du selvfølgelig, fordi du elsker fjerdyster, og fordi du kan være med til bygge på en tradition, der kan og skal holdes i hævd i årene fremover. De fire niveauer, du kan tilmelde dig i, er:

  • Niveau A: Det er rækken for dig, der nærmest sover med ketsjeren i hånden. Selvom du aldrig har nået det ypperste niveau, er du habil nok til at kunne give en omgang fjertæsk til højre og til venstre. Du spiller til daglig i toppen af motionsrækkerne.  
  • Niveau B: Det er rækken for dig, der har et niveau, hvor du kunne have bidt skeer med de store, hvis du havde taget dig sammen for en del år tilbage. Men nu hygger dig uden tvivl i subtoppen af motionsrækkerne. 
  • Niveau C: Det er er rækken for dig, der efterhånden har spillet et par år eller lidt mere. Du elsker spillet men synes, det er mindst lige så fedt at få en vand eller en øl efter kampen. I dag trives du i den nedre del af motionsrækkerne. 
  • Niveau D: Det er rækken for dig, der er forholdsvis ny i badminton. Du lever for udtrykket "tab og vind med samme sind" og så alligevel ikke. Fordi du vil vinde, men du accepterer, at der stadig er masser at lære. Du er forholdsvis ny i turneringsregi.

Priser 
260 kr. pr. doubletilmelding inkl. to bolde pr. kamp.*  
 
* Vi har forsøgt at lave en prismodel, hvor alle kan være med. Der har været ønske om bl.a. frit brug af bolde, men det er svært at administrere, hvis vi skal holde prisen nede. Så vi har bevaret sidste års model.

Covid-19 
Vi følger de gældende retningslinjer fra Sundhedsmyndighederne, og bestræber os på at tilrettelægge program og afvikling herefter. Hvis retningslinjer gør at vi ikke kan samle alle tilmeldte spillere, forbeholder vi os retten til, at skære fra efter først-til-mølle princippet. 
 
Ambassadører 
Til 2019-udgaven havde vi ambassadørkorps. Det prøver vi igen, da ambassadørerne kan være god sparring og give en masse gode råd og tips til afviklingen. Samtidig kan de også være med til at sprede budskabet om DGI Motionist Masters. Vil du være ambassadør? Så skriv eller ring til Mathias Teglbjærg på mathias.teglbjaerg@dgi.dk / 7940 4678

Invitation til print 
Har du brug for en god gammeldags invitation i papir? Så kan du printe den her 
 
Dine værter i samarbejde med de lokale kredse på Sjælland er: 
DGI Midt- og Vestsjælland 
DGI Nordsjælland 
DGI Storkøbenhavn 
DGI Storstrømmen 
 
Vi glæder os til at få dig med ombord.

1. Der spilles i fire rækker: A - D 
2. Der kan tilmeldes i to kategorier: Herre-, dame- og mixdouble. 
3. Du kan tilmelde dig med X-makker, der betyder, at du får tildelt en makker, når programmet lægges. 
4. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
5. Der er præmier til guld- og sølvvindere og vi spiller med de bedste RSL-bolde (Classic). Der er to bolde til rådighed pr. kamp til alle indledende kampe og ubegrænsede bolde til afsluttende kampe. Bolde udover de to kan købes for 15 kr. pr. stk. med MobilePay, mens et rør kan købes for 170 kr. 
6. Der vil under turneringen være salgsstand med opstrengning, konkurrencer og andre indslag. Disse annonceres løbende på vores Facebookside frem imod turneringsstart.  
7. Pt. er der ikke cafeteria i Glostrup Idrætspark. 
8. Som i 2019-udgaven vil HD og DD spilles som pulje-cup, mens Monrads turneringsformat anvendes til MD-kategorierne. Ved puljeinddeleing bliver det puljer af fire-seks par, der prioriteres. 
9. Ved lav tilslutning til en række, kan denne blive slået sammen med en højere for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
10. Da vi "kun" har 12 baner til rådighed pr. dag vil vi samlet kunne rumme max. 240 partilmeldinger, hvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer tillader det grundet Covid-19. Vi vil løbende holde øje med tilmeldingerne på BadmintonPlayer.dk og melde ud på denne arrangementsside og på Facebook, hvordan tilmeldingen forløber.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer