Seniortrænerkursus - double

Hvornår
1. nov 2020 kl. 15:00 til 20:00
Hvor
Gladsaxe Søborg Badmintonklub, Gladsaxevej 200, 2860 Søborg, Danmark
Hvem
Trænere, letøvede, øvede

Nummer
2020 21 10 2020

Ny viden og inspiration til dig som seniortræner for holdspillere

Her er din mulighed for at få ny inspiration til øvelser, som gør din træning endnu bedre. Kurset er målrettet seniortrænere fra 3. division og ned igennem serierne, men alle kan få et brugbart udbytte.

Du får konkrete øvelser og inspiration til at udvikle dine egne med en af danmarks største trænerkapaciteter. Den tidligere danske landstræner Lars Uhre deler sin viden og erfaring med dig, så du får en masse inspiration til din daglige træning som seniortræner for konkurrencespillere.

Det var et helt fantastisk kursus. Jeg fik endnu mere ud af det, end jeg havde forventet. Jeg fik en masse øvelser, som jeg kunne tage med i klubben, og det gav mig også inspiration til at udvikle egne øvelser, og allerede i tirsdags brugte vi nogle af øvelserne fra kurset. Spillerne syntes, det var fedt og på et højere niveau, end vi normalt træner.

Kristian Meier - Træner for Islands Brygges serie 4 hold. Deltager på Doubletræning af seniorspillere.

På kurset kommer du til at arbejde med tommelfingerregler i taktikken, taktisk træning og opbygning af øvelser. Du får redskaber til praktiske øvelser på banen og feedback, og hvordan du justerer dine øvelser, så du er sikker på at ramme det rigtige niveau.

Vi glæder os til at se dig.

Deltagerprisen dækker undervisning, materialer og forplejning. Vær opmærksom på, at der i de fleste kommuner yder kursustilskud. 
 
Yderligere spørgsmål: mathias.haulund@bevagdigforlivet.dk

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer