60+ og motion - Nyborg

Hvornår
17. mar 2021 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Nyborg Idræts- og Fritidscenter, Storebæltsvej 13-15, 5800 Nyborg, Danmark
Hvem
Udøvere, 60 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 16 10 4404

Rosinen i pølseenden - Afslutningsstævne i Nyborg 
 
Sidste 60+ og motionsstævne er som så mange gange før i Nyborg, hvor vi lige skal give det sidste, vi har i benene, og få sluttet stævnesæsonen godt af. 
 
Der skal fightes, grines og sejres til stævnet, som er for alle 60+'ere - uanset niveau. Har du lyst til efterfølgende hygge med fællesspisning, er dette også muligt. 

Deltagerpris og tilkøb af forplejning: 
Deltagerpris: kr. 80,- 
Tilkøb af forplejning: kr. 80,- (hvis du vil) 
Hal- og cafeteria priserne kan grundet situationen ændre sig. Det er i skrivende stund derfor usikkert, hvorvidt at der kan komme en lille prisstigning. 
 
Tider: 
Start kl. 9.00 - Afslutning (spisning) ca. kl. 13 
 
Spørgsmål og tilmelding: 
Svend Erik Sørensen, mobil 21259127 - Mail: sves.dalum@gmail.com

Tilmeldingsskemaet sendes til: sves.dalum@gmail.com via en kontaktperson i foreningen.

COVID-19: 
Grundet COVID-19 situationen er det i skrivende stund ikke 100% afklaret, hvorledes dette arrangement kan gennemføres i sin normale form. Vi håber naturligvis på, at COVID-19 situationen udvikler sig positivt - i en sådan grad, at det vil være muligt at afvikle dette arrangement udfra de anbefalede restriktioner på det givne tidspunkt. 
 
Det er derfor også pt. usikkert, hvorledes hal og cafeteria kan forholde sig til COVID-19 situationens udvikling. Såfremt afviklingsstedet ikke vil være i stand til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, vil arrangementet aflyst. 
 
DGI Fyn Badminton - 60+ udvalget vil, såfremt sundhedmyndighedernes anbefalinger taler imod afvikling af dette stævne, se sig nødsaget til at aflyse. I så fald vil den indbetalte deltagerbetaling vil naturligvis blive refunderet.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer