DGI Sommercup U09-U17/19

Hvornår
12. jun kl. 09:00 - 13. jun 2021 kl. 19:00
Hvor
Flere steder på Sjælland, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 10 4400

Turneringsbadminton har været lukket ned aaaaaalt for længe. Derfor lægger vi nu op til et brag af en ungdomsturnering i weekenden i uge 23. Vi spiller i fem haller om lørdagen og seks haller om søndagen i henholdsvis Karlslunde og Tune. Alle ungdomsårgange og rækker er indbudt, så der er rig mulighed for at tage hvilken som helst klubkammerat i hånden.  
 
Da corona i midten af juni formentlig stadig hænger over os, tager vi selvfølgelig alle de forbehold, der er nødvendige for at gennemføre turneringen.  
 
Priser 
Singlerækker: 100-170 kr. 
Doublerækker: 120-210 kr.

Hvordan kan du som forælder hjælpe 
Vær med til at skabe en fed turnering for børnene, bliv turneringshjælper 
Gode råd til dig som forælder 
 
Til denne og andre åbne, pointgivende, individuelle turneringer kan flere niveauer være med, da vi spiller i årgange og rækker og følger ranglistereglementet
 
Med venlig hilsen 
DGI Landsdelene øst for Storebælt.

1. Du kan spille i to kategorier: HS, DS, HD, DD eller MD. 
2. Du kan tilmelde dig med X-makker i alle doublekategorier. 
3. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
4. Der spilles om medaljer i alle rækker og med de bedste RSL-bolde (Classic).  
5. Hallens cafeteria vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen. Er andet gældende, vil vi oplyse om dette i det endelige program.  
6. Alle singlerækker spilles som pulje-cup. Er der tid til det, afvikler vi ligeså doublekampe i pulje-cup. Puljer i størrelser af fire-seks spillere prioriteres. Men det kan blive aktuelt med nogle puljer á tre spillere. 
7. Vi forsøger at lægge programmet, så den enkelte række afvikles over kortest mulig tid, men sæt venligst hele dagen af. 
8. Ved lav tilslutning til diverse rækker, kan spillere blive rykket til andre årgange/rækker (fx fra U11C til U13D). Dette er for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
9. Ved ekstra mange tilmeldinger er det muligt, at nogle kategorier annulleres, så vi kan afvikle turneringen inden for rimelig tid. 
10. Vi seeder altid til og med C-rækken efter turneringsreglementets anvisninger. Der seedes ikke i D-rækker. Turneringsreglement

Vi vil evt. gøre brug af GoodiePack.com, hvor du som deltagere/tilmelder vil modtage en mail/sms med et link til din personlige GoodiePack, hvor du finder informationer og andet godt omkring turneringen.

NB! Arrangøren pålægger sig ret til (for at skabe det bedst mulige turneringsprogram) at flytte spillere, der er tilmeldt i to forskellige rækker, til samme række. Er man fx tilmeldt i U13C single og U13B double, kan man risikere at blive flyttet, så der udelukkende spilles i U13B.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer