DGI Sommercup U09-U17/19

Hvornår
12. jun kl. 09:00 - 13. jun 2021 kl. 19:00
Hvor
Karlslunde Hallerne, Kongens Enge 42, 2690 Karlslunde, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 10 4400

Længe har vi gået og pønset på, hvad denne turnering skal indeholde, og vi håber, vi på trods af corona kan skabe en fed sommerturnering for alle rækker, som din klub kan bruge som en slags klubtur. 
 
Når vi kender lidt mere til retningslinjerne for den kommende genåbning af indendørs foreningsidræt, vil denne side blive opdateret.  
 
Med venlig hilsen 
DGI Landsdelene øst for Storebælt.

1. Du kan spille i to kategorier: HS, DS, HD, DD eller MD. 
2. Du kan tilmelde dig med X-makker i alle doublekategorier. 
3. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
4. Der spilles om medaljer i alle rækker og med de bedste RSL-bolde (Classic).  
5. Vi vil under turneringen trække lod om diverse præmier såsom greb, nøgleringe, håndklæder, drikkedunke og tasker.  
6. Hallens cafeteria vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen. Er andet gældende, vil vi oplyse om dette i det endelige program.  
7. Alle singlerækker spilles som pulje-cup. Er der tid til det, afvikler vi ligeså doublekampe i pulje-cup. Puljer i størrelser af fire-seks spillere prioriteres. Men det kan blive aktuelt med nogle puljer á tre spillere. 
8. Vi forsøger at lægge programmet, så den enkelte række afvikles over kortest mulig tid, men sæt venligst hele dagen af. 
9. Ved lav tilslutning til diverse rækker, kan spillere blive rykket til andre årgange/rækker (fx fra U11C til U13D). Dette er for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
10. Ved ekstra mange tilmeldinger er det muligt, at nogle kategorier annulleres, så vi kan afvikle turneringen inden for rimelig tid. 
11. Vi seeder altid til og med C-rækken efter turneringsreglementets anvisninger. Der seedes ikke i D-rækker. Turneringsreglement 
NB! Arrangøren pålægger sig ret til (for at skabe det bedst mulige turneringsprogram) at flytte spillere, der er tilmeldt i to forskellige rækker, til samme række. Er man fx tilmeldt i U13C single og U13B double, kan man risikere at blive flyttet, så der udelukkende spilles i U13B.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer