Individuel turnering i Holbæk U09-U15

Hvornår
13. nov kl. 09:00 - 14. nov 2021 kl. 18:00
Hvor
Holbæk Sportsby, Sports Allé 1, 4300 Holbæk, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 10 4408

Har du lyst til en aktiv dag med masser af badminton? Ta’ med og få sved på panden ved at serve og smashe dig igennem vores åbne, individuelle turnering. 
 
Til denne og andre åbne, pointgivende, individuelle turneringer kan flere niveauer være med, da vi spiller i årgange og rækker og følger reglementet for individuelle turneringer og ranglistereglementet. 
 
Hvordan kan du som forælder hjælpe: 
Vær med til at skabe en fed turnering for børnene, bliv turneringshjælper 
Gode råd til dig som forælder 
 
Rækker: 
Lørdag den 13. november spiller U09D og U11BCD 
Søndag den 14. november spiller U13BCD og U15CD

NB! Ovenstående er udgangspunktet. Det kan blive aktuelt, hvis der kommer mange tilmeldinger, at flytte en-to rækker fra lørdag til søndag eller omvendt. Dette vil blive meldt ud hurtigst muligt efter tilmeldingsfristen. Er man tilmeldt en række, som bliver flyttet til en dag, hvor man er forhindret, vil man få pengene retur. 
 
Pris: 
U9-U11: 115 kr./single 155 kr./double (77,50 kr. pr. spiller) 
U13: 125 kr./single 165 kr./double (82,50 kr. pr. spiller) 
U15: 135 kr./single 175 kr./double (87,50 kr. pr. spiller)

Kender du vores Facebookside, hvor vi poster om badminton og kun badminton? 
www.facebook.com/badminton.midtogvestsjaelland? Smid et like og du er med :-)

1. Du kan spille i to kategorier: HS, DS, HD, DD eller MD. 
2. Du kan tilmelde dig med X-makker i alle doublekategorier. 
3. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
4. Der spilles om medaljer i alle rækker og med de bedste RSL-bolde (Classic).  
5. Vi vil under turneringen trække lod om diverse præmier såsom greb, nøgleringe, håndklæder, drikkedunke og tasker.  
6. Hallens cafeteria vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen. Er andet gældende, vil vi oplyse om dette i det endelige program.  
7. Alle singlerækker spilles som pulje-cup. Er der tid til det, afvikler vi ligeså doublekampe i pulje-cup. Puljer i størrelser af fire-seks spillere prioriteres. Men det kan blive aktuelt med nogle puljer á tre spillere. 
8. Vi forsøger at lægge programmet, så den enkelte række afvikles over kortest mulig tid, men sæt venligst hele dagen af. 
9. Ved lav tilslutning til diverse rækker, kan spillere blive rykket til andre årgange/rækker (fx fra U11C til U13D). Dette er for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
10. Ved ekstra mange tilmeldinger er det muligt, at nogle kategorier annulleres, så vi kan afvikle turneringen inden for rimelig tid. 
11. Vi seeder altid til og med C-rækken efter turneringsreglementets anvisninger. Der seedes ikke i D-rækker. Turneringsreglement 
 
NB! Arrangøren pålægger sig ret til (for at skabe det bedst mulige turneringsprogram) at flytte spillere, der er tilmeldt i to forskellige rækker, til samme række. Er man fx tilmeldt i U13C single og U13B double, kan man risikere at blive flyttet, så der udelukkende spilles i U13B. 
 
Vær også opmærksom på, at vi altid sigter efter, at programmer starter kl. 9 og er færdige senest kl. 18. Det kan dog blive nødvendigt at starte en halv til en hel time tidligere og tilsvarende også slutte senere.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer