RSL Vingstedlejren - U15, U17, U19

Hvornår
2. aug kl. 08:00 - 8. aug 2021 kl. 14:00
Hvor
Vingsted Hotel og Konferencecenter, Vingsted Skovvej 2, Vingsted, Bredsten, 7182 Bredsten, Danmark
Hvem
Udøvere, 13 - 19 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 18 10 6001

Skal du med på den fedeste sommerlejr, hvor vi lover god træning, flere single-/double turneringer samt alsidige og gennemgående konkurrencer, aktiviteter og udfordringer gennem hele ugen?

Så tag med på Vingstedlejren i uge 31, som er for U15-U19 på alle niveauer! 

Aflyses lejren grundet coronarestriktioner, tilbagebetales deltagerprisen.

Hvor bor deltagerne? 
Deltagerne bor på 3-8 mands værelser med rigtige senge eller madrasser, hvortil det er muligt at ønske værelse med klubkammerater eller andre badmintonvenner, som deltager på Vingstedlejren. 

Hvad får deltagerne at spise, og hvor? 
Forplejning på Vingstedlejren bliver serveret i hotellets restaurant, og forsøges tilpasset, så alle typer af kræsenhed bliver imødekommet. Der er mulighed for glutenfri mad.

Hvem er instruktører? 
Træningen og aktiviteterne bliver varetaget af en masse seje instruktører, som har mange års erfaring fra både klubtræning såvel som fra Vingstedlejren, og gør alt hvad der står i deres magt, for at du skal få den fedeste uge i din sommerferie! 

Indhold: 
Lejrene varer hele seks dage, hvilket muliggør en stor mængde taktisk, teknisk og fysisk træning. Som noget unikt bliver den teoretiske undervisning serveret på en motiverende, spiselig og pædagogisk facon. Hertil tales der også om badmintontaktik som træningslære, ernæring, skadesbehandling samt mentaltræning. 
 
Vingstedejrens store deltagerantal gør det muligt at matche spillerne på niveaudifferentierede hold, så alle udfordres og stimuleres ud fra lige netop deres niveau. 

Hvor kan jeg se mere?

Giv Vingstedlejrens Facebookside et kig, og se billeder fra tidligere år.  
Desuden kan du undervejs følge optakten til Vingstedlejren 2021. 

Historie:  
Vingstedlejrene har en lang og flot historie. Vingstedlejren blev etableret i 1963, og har eksisteret lige siden. Vingstedlejren er to badmintonlejre for ungdomsspillere, og har alle år, med enkelte undtagelse, været afholdt i de fantastiske fysiske rammer omkring Vingstedcenteret. 

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer