Individuel turnering i Vallekilde-Hørve U09-U15

Hvornår
9. apr kl. 08:00 - 10. apr 2022 kl. 18:00
Hvor
Vallekilde-Hørve Kultur- & Idrætscenter, Idrætsvej 3, 4534 Hørve, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 15 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 17 10 4405

Har du lyst til en aktiv dag med masser af badminton? Ta’ med og få sved på panden ved at serve og smashe dig igennem vores åbne individuelle turnering i Vallekilde-Hørve, Holdbæk og Jernløse. 
Vi har flyttet turneringen fra Sorø, da Sorø Kommune muligvis skal bruge hallerne til modtagelse af flygtninge fra Ukraine, og dette bakker vi selvfølgelig op om. 

Til denne og andre åbne individuelle turneringer kan flere niveauer være med, så du kan komme ud og spille mod modstandere på dit eget niveau. Vi spiller i årgange og rækker

og følger reglementet for individuelle turneringer og ranglistereglementet
 
Hvordan kan du som forælder hjælpe: 
Vær med til at skabe en fed turnering for børnene. Bliv turneringshjælper, 
Gode råd til dig som forælder.

Rækker: 
Lørdag spiller U9D og U11BCD  
Søndag spiller U13BCD og U15CD 
 
OBS; vi ved desværre ikke hvilke rækker, som spiller i hvilke haller endnu. Dette får vi overblik over, når tilmeldingsfristen er udløbet, og vi skal i gang med programlægningen. Vi vil bestræbe os på at holde årgange i samme haller, men i tilfælde af meget store rækker, så kan vi være nødsaget til, at dele dem op. For eksempel U13 C i én hal og U13 D i en anden hal. 

Pris: 
U9-U11:          115 kr./single, 155 kr./double (77,50 kr. pr. spiller) 
U13:                125 kr./single, 165 kr./double (82,50 kr. pr. spiller) 
U15:                135 kr./single, 175 kr./double (87,50 kr. pr. spiller) 
 
Kender du vores Facebookside, hvor vi poster om badminton og kun badminton? 
www.facebook.com/badminton.midtogvestsjaelland? Smid et like og du er med :-) 
 
 

1. Du kan spille i to kategorier: HS, DS, HD, DD eller MD. 
2. Du kan tilmelde dig med X-makker i alle doublekategorier. 
3. Ranglistefilen fra fredag efter tilmeldingsfristen benyttes. 
4. Der spilles om medaljer i alle rækker. Vi uddeler medaljer til 1. pladsen, 2. pladsen ved 5 eller flere deltagere og 3. pladsen ved 12 eller flere deltagere.  
5. Vi vil under turneringen trække lod om diverse præmier såsom greb, nøgleringe, håndklæder, drikkedunke og tasker. 
6. Der vil under turneringen blive spillet med bolde af mærket Victor Champion Ace. 
7. Hallens cafeteria vil så vidt muligt være åbent under hele turneringen. Er andet gældende, vil vi oplyse om dette i det endelige program.  
8. Alle singlerækker spilles som pulje-cup. Er der tid til det, afvikler vi ligeså doublekampe i pulje-cup. Puljer i størrelser à fire-seks spillere prioriteres. Men det kan blive aktuelt med nogle puljer à tre spillere. 
9. Vi forsøger at lægge programmet, så den enkelte række afvikles over kortest mulig tid, men sæt venligst hele dagen af. 
10. Ved lav tilslutning til diverse rækker kan spillere blive rykket til andre årgange/rækker (fx fra U13B til U15C). Dette er for at undgå aflysninger. Pointgivningen vil være uændret. 
11. Ved ekstra mange tilmeldinger er det muligt, at nogle kategorier annulleres, så vi kan afvikle turneringen inden for rimelig tid. 
12. Vi seeder altid fra C-rækken og op. 
13. Det er ikke muligt at tilmelde i to forskellige rækker (fx single i U13C og double i U13B). Spillere, der er tilmeldt i 2 forskellige rækker, vil blive flyttet til samme række. Er man fx tilmeldt i U13C single og U13B double, vil man blive blive flyttet, så der udelukkende spilles i U13B. 
14. Vi sigter efter, at programmet starter kl. 9 og er færdigt senest kl. 18. Det kan dog blive nødvendigt at udvide spilletiden i begge ender.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer