Begynderturnering i Osted

Hvornår
27. mar 2022 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Osted Hallen, Langetoften 25, 4320 Lejre, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 15 år, begynder

Nummer
2022 17 10 4502

Er du vild med badminton og masser af sjov med fjerbold og ketsjer? Men har du måske ikke spillet badminton så længe? Så er det nu du skal slå til. 
 
Osted IF og DGI Midt- og Vestsjælland afvikler nemlig begynderturnering 27. marts 2022 og du kan komme med! 
 

Turneringen er for alle U9-, U11-, U13- og U15 spillere, der er startet med at spille badminton i denne eller forrige sæson, og som ikke tidligere har deltaget i pointgivende turneringer eller holdkampe.

Hvad får du ud af at deltage i en begynderturnering?

Målet med begynderturneringen er at give dig en sjov oplevelse, en god mulighed for at øve dig på alt det du har lært til træning og en blid introduktion til turneringsverdenen.

Du kommer til at spille mange kampe, og du og dine forældre bliver ’taget i hånden’ og får mulighed for at få svar på mange af de spørgsmål, der ofte melder sig hos nye spillere og forældre.

Program for dagen

Vi starter med en gennemgang af reglerne i single og en god fælles opvarmning.

Derefter går kampene i gang. Vi spiller kun singler, og vi spiller på tid, så alle får så mange kampe som muligt i løbet af 3 timer. Vi sigter efter, at du kommer til at spille mod jævnaldrende på samme niveau så hurtigt som muligt, og vi vil under turneringen gøre vores bedste for at skabe en tryg og hyggelig atmosfære, i håb om at alle – uanset sejre eller nederlag – går hjem med en god og glad oplevelse i badmintontasken.

Efter kampene er der medaljer, diplomer, frugt og saft til alle deltagere. 

Mødetid

U9-U11 spiller kl. 10.00-13.00 - 30 pladser - 0 ledige 
For at komme på venteliste, så send mig en mail på sal@dgi.dk med: Navn på spiller, Klub, Fødselsdato og telefon/mail på kontaktperson på spilleren. 

U13-U15 spiller kl. 13.00-16.00 - 30 pladser - 10 ledige

Hvad skal du medbringe?

Det eneste du skal medbringe til begynderturneringen er indendørssko, drikkedunk og en ketsjer. Det vil være muligt at låne en ketsjer, hvis du ikke selv har én.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer