PigePower-Træninger

Hvornår
23. sep 2022 kl. 17:00 - 24. mar 2023 kl. 20:00
Hvor
Holbæk Sportsby, Sports Allé 1, 4300 Holbæk, Danmark
Hvem
Udøvere, piger, 10 - 16 år, øvede

Nummer
2023 17 10 8001

Kanon inspirerende træning sammen med andre engagerede badmintonpiger, tøsehygge og dygtige kvindelige trænere. Er det noget for dig? Så skal du med til PigePower-Træningerne for U13-U15-U17 AB piger på Sjælland!

Træningerne er for dig, der træner og spiller turneringer/holdturnering. Måske spiller du i din barndomsklub, som måske ikke er den største, men du er glad for at spille der. Det kan også være, at du er flyttet til en større klub og har lyst til endnu mere badminton. Du brænder for badminton, og vil gerne lære endnu mere. Måske har du en veninde eller to i klubben, men savner andre piger på dit niveau at spille med. Her finder du nye badmintonveninder og måske en makker til damedouble.

Du får et træningsforløb over fire fredage, hvor vores dygtige kvindelige trænere Caroline og Linnea giver fuld knald på badmintontræningen. Trænerne har selv spillet deres ungdomsår i en mindre badmintonklub og har været en del af lokale fællestræninger. 
Træningerne foregår fredag den 23. september, 18. november, 20. januar og 24. marts, alle gange kl. 17-20 i Holbæk Sportsby. Udover inspirerende badmintontræning spiser vi aftensmad sammen. Der vil også være plads til tøsehygge og måske lidt alternative aktiviteter.

Vi glæder os til at se dig give den gas i hallen sammen med de andre engagerede badmintonpiger!

Træningerne er støttet af DGI Badminton og Badminton Sjælland.

Caroline Vestergård (25) - Se Carolines videohilsen 
Har 13 års trænererfaring for alle niveauer af ungdom og har selv spillet badminton i 20 år. Hun er divisionsspiller og kommende underviser på træneruddannelsen. Caroline har rejst i asien med sin ketsjer og stået for træninger i lokale klubber.  
Caroline glæder sig til, at dykke helt ned i pigekategorierne og træne de specifikke pigeelementer i både single og double. Og så vil hun skabe et fedt sted fyldt med energi og kærlighed til badminton sammen med pigerne!

Linnea Laursen (26): - Se Linneas videohilsen 
Har spillet badminton i 15 år, mange års trænererfaring og har selv deltaget i pigetræninger i hele Danmark som ungdomsspiler. 
Linnea vil skabe et rart og trygt miljø, hvor vi både kan være seriøse og lære noget om badminton, og samtidig har det rigtig sjovt sammen. Der skal være plads til både personlig udvikling, og at blive en dygtigere badmintonspiller. Hun vil give den badmintonglæde hun selv oplever videre, og glæder sig til et unikt fællesskab i badminton sammen med pigerne.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer