Start en badmintonskole

Giv medlemmerne en spændende ekstra-aktivitet, og brug badmintonskolen som et trækplaster for nye spillere. Vi hjælper jer med at arrangere fra start til slut.

Badmintonskoler er aktive og værdifulde feriedage, både for den unge spiller, men også for klubben.

Der er fart på. Masser af træning, andre aktiviteter og hygge med vennerne giver spillerne endnu mere motivation for sporten. Og så bliver de ved med at spille.

Samtidig vil I kunne bruge badmintonskolen som et trækplaster til at få nye medlemmer. Skolen kan nemlig være et tilbud til både medlemmer og spillere udenfor klubben, og så er der pludselig god mulighed for rekruttering.

Sådan bliver det nemt at afholde en badmintonskole

Det skal være nemt at afholde en badmintonskole, og derfor vil vi gerne hjælpe jer.

Vi har lavet en temabaseret drejebog til badmintonskoler med inspirationsmateriale og aktiviteter til en eller flere dage, som er lige til at gå til.

I bestemmer selv tidspunktet for afholdelse af badmintonskolen, og i samarbejde med den lokale landsdel påsættes trænere og hjælpetrænere. Vi er klar med hjælp og sparring til programmet, online tilmelding og information til deltagerne.

Alle klubber kan afholde en badmintonskole, og alle spillere kan deltage; nye som rutinerede. Så kontakt os og lad os sammen tage hul på jeres planlægning af en badmintonskole.

Få gratis inspiration!

Vi har udviklet et 34-siders materiale, som du altid kan søge inspiration i.

Når du afholder en Badmintonskole giver vi dig hæftet med som en del af arrangementet, men du kan også hente det helt gratis i vores webshop.