Hvilken badmintonketsjer skal jeg købe?

Få råd og vejledning til, hvad du med fordel kan overveje, inden du skal ud og købe ny badmintonketsjer.

Er du badmintonspiller på motionsplan og skal købe ny badmintonketsjer, er der nogle ting, du med fordel kan gøre dig klart, inden du går ud og investerer.

Ønsker du for eksempel en ketsjer med et blødere skaft, som giver dig mere slagkraft eller foretrækker du mere boldkontrol og føling med fjerbolden? Det kommer meget an på, hvilken spillertype du er.

Er du i tvivl om, hvilken spillertype du er, kan det være en god ide at søge råd og vejledning hos en træner eller i din lokale specialbutik. Er du blandt de mange badmintonspillere, som ikke har en træner, men mestendels dyrker selvorganiseret badminton, kan du eventuelt spørge dine træningspartnere, hvilke ord de mener kendetegner dit spil.

Med hensyn til fjerbolde, kan det godt betale sig at købe god kvalitet uanset hvilket niveau, du spiller på, men når det kommer til ketsjere, er det ikke nødvendigvis den dyreste ketsjer, der passer til dig. Rasmus Skousen fra fjerbold- og ketsjerproducenten RSL anbefaler faktisk, at du levner lidt luft i ketsjerbudgettet og prioriterer en ny opstrengning fremfor den allerdyreste model.