Sådan opbevarer du dine fjerbolde i hjemmet

Se, hvad du skal gøre og ikke skal gøre for at sikre optimale forhold for dine fjerbolde i hjemmet.

Den bedste måde at opbevare sine fjerbolde på er i et fugtskab. Men det er der immervæk de færreste af os, der har i hjemmet. Derfor bliver løsningen ofte at lade røret med fjerbolde ligge i tasken, og der ligger de så fint indtil næste gang, du skal spille badminton.

Men et godt råd er at bruge 30 sekunder på at tænke over, hvordan du sikrer dig de bedste forhold for dine fjerbolde. Ved at sikre dine fjerbolde gode forhold imellem dine ture i badmintonhallen, får du ikke blot en bedre spiloplevelse. I det lange løb skulle du også gerne spare et par kroner, fordi fjerboldene holder bedre.

Lad ikke fjerbolde ligge i bilen

Et jordnært alternativ til fugtskabet er en fugtig kælder sammen med havemøblerne. Et udhus eller badeværelset kan også bruges, blot det ikke er for koldt eller vådt.

Det værste, du kan gøre for dine fjerbolde, er at lade dem ligge i en kold bil. Direkte sollys, frostgrader og meget tørre rum såsom et fyrrum eller fjernvarmeskab er heller ikke kræs for fjerbolde.

Se videoen, hvor Rasmus Skousen fra fjerboldproducenten RSL giver flere råd til, hvordan du tager dig godt af dine bolde.