SISU camp i samarbejde med RealSeason for 10-16 årige i uge 32

Hvornår
6. aug kl. 10:00 - 10. aug 2018 kl. 14:00
Hvor
Gentofte Sportspark og haller, Ved Stadion 14,, Danmark
Hvem
Alle fra 9 - 16 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2018 09 15 6051

Campen er nu lukket men man kan stadig komme på venteliste på de resterende pladser. Der skal bare skrives til realseason2009@gmail.com og forhører sig først, hvis man gerne vil tilmelde sig til ventelisten.

                                                   Kom til camp i sidste uge af sommerferien i Gentoftehallen!

RealSeason og SISU er gået sammen om at afholde denne camp, hvor vi skal træne, spille, have det sjovt, og forhåbentlig lære en masse undervejs. 

Hvem: Det er for alle piger og drenge for 10 - 16 årige.

Pris:  
Regulær camp: 1100 kr.

Program: 
Mandag 10.00 – 16.00 
Tirsdag 10.00 - 16.00 
Onsdag 12.00 – 16.00 
Torsdag 10.00 –16.00 
Fredag 10.00 –14.00

Morgentræning: 
Desuden kan du vælge at deltage til morgentræningen, som foregår fra 09.00-09.50 (minus onsdag). fokus til morgentræningen er især skudteknik og fodarbejde. Du får efterfølgende tilsendt en analyse af dit skud med feedback i form af fejlretning samt input på øvelser du kan fortsætte med, til af få detaljerne på plads. 
Pris: 500 kr.

Klippekort: 
Pris: 2150 kr. 
Med klippekortet kan du deltage på 3 RealSeason camps fremadrettet, og således spare lidt ved at committe dig på forhånd. Årshjulet finder du her 

OBS: Frokost er ikke inkluderet i prisen, men skal medbringes hjemmefra.

3 dages option: 
For dem, der starter skole midt på ugen i uge 32, er der også mulighed for kun at deltage de første tre dage. Du er med på samme vilkår som alle de andre campere, også morgentræningen - Dog har vi ikke mulighed for at lave skudanalysen, da det kræver mere tid i hallen. Men derfor kan træningen jo stadig godt være et godt indspark.

Prisen er 850 for de 3 dage. + evt 2 x morgentræning 250 kr.

Ønsker du at vide mere om campen, eller vil du bare have hjælp til at forstå det hele: kontakt Jeppe Søndberg på: realseason2009@gmail.com

Har du brug for hjælp til tilmeldingen, kontakt Lene Jørgensen på: tlf: 22 13 81 80 eller mail:lj@dgi.dk

 

Om os Real Season har udbudt camps i 9 år nu - Og er efterhånden vokset til at kunne tilbyde jer camps i alle ferier. Vores mål er at samle spillerne fra alle de forskellige klubber i en kontekst, der går udover klubholdene, og skabe et fælles rum, hvor vi kan have det sjovt og samtidig lære en masse hver gang, vi er med - Ligemeget hvilke forudsætninger, du kommer med i forvejen! Vi har både forberedt spillere til Scania og landsholdsudtagelser, ligeså vel, som vi gerne tager imod nybegyndere, og giver dem nogle skarpe forudsætninger for at komme hurtigt i gang med sporten. Vi sikrer denne målsætning dels via årskalenderen, dels via vores rigtig kompetente coachingstaff og ved at sætte nomeringen til 35 max pr. camp.

 

Open Gym – Hver lørdag! Siden 2016 har vi desuden tilbudt en ugentlig åben træning hver lørdag, hvor man er velkommen til at komme og være med efter mulighed og behov. Her kan vi nemt følge op på det arbejde vi gør på campen – og tage stormskridt imod at kvalificere træningen løbende. Det koster kun 50 kr for et kalenderår at blive medlem, så man kan deltage. Du melder dig ind i vores klub Bibas via dette link Du er således garanteret en tæt relation til trænerne og til dine "campkammerater" på en måde, som de andre camps ikke kan gøre det

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer