Coach Clinic - Shooting Camp - Sjælland

Hvornår
31. mar 2019 kl. 11:00 til 15:00
Hvor
Nordhallen, Nørrevangstorvet 8, Slagelse, Slagelse, 4200 Slagelse, Danmark
Hvem
Trænere
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 09 15 3002

Er du børne- eller ungdomstræner? Vil du have ny inspiration til din træning? Ta' med på coaches clinic!

I samarbejde med alle regionens basketballklubber inviterer Stenhus College og Elite Basketball Sjælland på fire forrygende basketballevents henover sæson 2018-2019; Skills Camp, Shooting Camp, Inside Game Camp og Team Play Camp.

I forbindelse med de fire camps afholder vi clinic for alle interesserede og ambitiøse trænere.

Du får mulighed for at observere, hvordan et udvalg af landets bedste trænere, fx herrelandsholdstræner Erez Bittman, Jeffrey Fawme, Steen Guido, Jesper Sørensen, Tomas Janusauskas og forhenværende damelandsholdstræner Trine Tims, arbejder med unge spillere, og du bliver inspireret af deres øvelsesvalg og metodiker.

I pausen mellem campens træningspas vil dagens hovedtræner holde et foredrag med udgangspunkt i træningernes tema, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål og diskutere træning med kollegaer fra hele regionen.

Er du børne- eller ungdomstræner med mod på at lære nyt, og har du lyst til at udveksle erfaringer med ligesindede fra din egen og alle andre sjællandske klubber, er disse clinics lige noget for dig.

Skynd dig at tilmelde dig, og glem ikke at spørge din kommune, om de vil yde tilskud til din træneruddannelse.

Deltagelsen giver B-,M- og T-licensgivende jf. DBBF´s regler om trænerlicens.

Se den flotte og spændende plakat med alle 4 kurser

Spørgsmål: 
Har du spørgsmål til campen, er du velkommen til at kontakte Jesper Winther Sørensen fra Stenhus Basketball på js@stenhus-gym.dk

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakt Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer