DBBF Niveau 3 - Børn/ungdomstræner eller Talent/elitetræner

Hvornår
31. aug kl. 10:00 - 1. sep 2019 kl. 16:30
Hvor
Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens, Danmark
Hvem
Trænere
Øvede

Nummer
2019 09 15 3027

Så lanceres vores første udgave af Niveau 3 uddannelsen i Vestdanmark.

Hvem: Trænere der har været igennem SMART 1 og/eller SMART 2. Der kan også ansøges om en fasttrackplads.

Undervisningen udbydes med 6 timer om lørdagen og 6 timer om søndagen og mulighed for overnatning på Danhostel Horsens for 545 kr. for et enkeltværelse (ligger 10 minutters gang fra Forum Horsens). https://www.danhostelhorsens.dk/da

Indhold: Det faglige i uddannelsen kan du læse om nedenfor og høre om på følgende link: https://www.youtube.com/watch?v=845xhAQI2GY 

Kurset er trænerlicensgivende, jf. DBBF´s regler om trænerlicens.

Børn/Ungdomsniveauet og Talent/Elite - uddannelsen

Niveau 3 skal der aktivt tages et valg om man vil specialisere sig i Børn/ungdom eller Talent/Elite. Rent praktisk varer grundmodulet 12 timer, hvoraf de første 6 timer er ens for de to specialiseringer. De næste 6 timer indeholder specifikt materiale rettet mod den enkelte specialisering. Dertil skal der deltages på 12 timers DBBF-godkendte tillægsmoduler og/eller clinics.

Børn/Ungdoms-delen: Den perfekte uddannelse for dig, hvis du enten skal være eller er træner for et ungdomshold i din klub. Uddannelsen hjælper dig med at blive bedre til træning og forståelse for fundamentals og er udarbejdet specielt til dem der træner de yngste hold som U8, U10 og U12 eller lignende spillemæssigt niveau. Når du er færdig med denne uddannelse er du godt rustet med forståelsen for hvad spillerne har behov for, du har lært en masse sjove og spændende lege du kan bruge med det samme i dine træninger og du er blevet klogere på hvordan du skal sammensætte din træning, så den er motiverende for alle børnene på holdet uanset niveau.

Denne del giver en B og M Trænerlicens (Børne & Bredde Licens og Motionist Licens).

Talent/Elite-delen: Den perfekte uddannelse for dig, hvis du enten skal være eller er træner for et seriøst ungdomshold i din klub. Uddannelsen hjælper dig med at blive bedre til træning og forståelse for selv de avancerede fundamentals og er udarbejdet specielt til dem der træner de erfarne ungdomshold eller de ungdomshold der har et højt spillemæssigt niveau. Når du er færdig med denne uddannelse er du godt rustet med forståelsen for hvad spillerne har behov for, du har lært en masse om spillestil, systemer, playbook og lært hvordan du kan bruge breakdown drills i dine træninger og du er blevet klogere på hvordan du skal sammensætte din træning for at skabe motiverende træning for den seriøse spiller og det seriøse hold.

Denne del giver en T og M Trænerlicens (Talent Licens og Motionist Licens)

Undervisere: Thomas Quaade og Torben Bo Højmann.

12 timers tillægsmoduler

For at fuldføre niveau 3, skal du ud over grundmodulet have deltaget i 12 timers DBBF-godkendte tillægsmoduler eller clinics.

 

Thomas Quaade

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig William Bond, DBBF, på tlf. 20845615 eller wbo@basket.dk

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer