Zwish X-mas Junior Camp (9-12 år)

Hvornår
21. dec kl. 09:00 - 22. dec 2020 kl. 14:15
Hvor
Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø, Danmark
Hvem
Udøvere, 9 - 12 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 09 15 6120

Zwish X-mas Camp (9-12 år)

OBS: Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinier og anbefalinger tæt omkring COVID19. Hvis vi, mod forventning, er nødsaget til at aflyse, får I selvfølgelig alle pengene retur (minus betalingskort-gebyr). Så der kan trygt tilmeldes campen.

Zwish X-mas Camp byder dig velkommen på julens fedeste basket camp, hvor du vil blive trænet af nogle af Danmarks dygtigste trænere og prøve kræfter 1x1 med dine nye skills. 

Vil du gerne blive en bedre basketball spiller? Her er campen hvor vi hjælper dig med at booste dine individuelle skills og arbejder på at forbedre dit all around basketball game på en lærerig og inspirerende måde.  

Om campen: 
Det er detaljerne i bevægelserne, der afgør om man får succes eller ej på banen. Vi sætter fokus på at få rettet op på dårlige fundamentals, så der er et solidt grundlag at videreudvikle dine skills på. Nedenfor kan du se nogle af de spørgsmål, vi vil give kvalificeret svar på hvordan man kan mestre.

- Hvordan slår du din defender i 1 mod 1? 
- Sådan får du et bedre skud? 
- Hvordan bliver man en dygtig guard?  
- Hvordan indøver man godt footwork?  
- Hvordan skal dit selvtræningsprogram skal se ud?

Hvem kan deltage? 
Zwish skill camp er en camp for drenge og piger mellem 9 og 12 år. Om du er nybegynder eller har ambitioner om at blive NBA-spiller, så er du velkommen, og vi vil guide og hjælpe dig i den retning, du ønsker.

Under hele campen vil Zwish coaches skabe en god jule stemning, smil og uddele masser af high-fives sammen med resten af de dygtige coaches.

Der vil være masser af jule inspirerede konkurrencer og præmier i løbet af de to dage. Der er mulighed for at forlænge campen med vores Zwish Open Runs Camp d. 23 december. Læs mere om vores Open Runs Camp her.

Praktisk info: 
Dato: 21.-22. December fra kl. 09-14.15 begge dage. 
Location: Østerbrohuset 
Pris: 595 kr.  
Max. antal deltagere: 45

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer