Turneringsledermøde 2 - online

Hvornår
27. aug 2020 kl. 18:00 til 19:00
Hvor
On-line møde, Danmark
Hvem
Udøvere
Trænere

Nummer
2020 09 15 7008

Kære turneringsleder,

Så er vi så småt i gang med opstarten af den nye sæson. Og som lovet til turneringsledermøderne i juni, vil vi afholde opstartsmøde for alle turneringslederne i august.

Den nye sæson er lige om hjørnet og derfor vil vi gerne sikre os, at vi kommer godt fra start både med de nye og de erfarne turneringsleder, specielt med den udvide udgave af MVP-app, 2.0 som blev lanceret i foråret, som samtidig er skiftet til sport.mvpapp.dk.  

På mødet vil vi snakke om sæsonen, opstart, vigtige informationer omkring påsætning af tider, eftertilmeldinger, holdtrækninger, grandprix mm. Da mødet foregår online på microsoft-teams, vil vi som noget nyt afholde turneringsleder møderne hvor vi invitere alle turneringsledere. Vi vil afholde to turneringsleder møder på to forskellige dage, så man har flere muligheder hvis dagene ikke lige passer.

Vi vil på mødet besvare jeres eventuelle spørgsmål omkring sæsonopstarten og sæsonen generelt. Vi vil også snakke om MVP Appen som bekendt anvendes til kampflytninger, aflysninger og generel dialog om alle DBBF-kampe. Til de nyeste turneringsleder, skal I vide at dette er jeres vigtigste værktøj i jeres virke som turneringsleder i jeres klub. Systemet sikrer at trænere og turneringsleder nemt kan kommunikere et fælles sted vedr. kampflytninger, og derudover er der automatisk kontrol af om alle kampens parter (dommere, trænere, spillere, haller osv.) er ledige på de tider der kommunikeres om. Endelig kan systemet selv foreslå nye tider hvis turneringslederne har lagt klubbens haltider ind i systemet.

Muligheder:

Møde dag 1: 06. august kl 18.00

og/eller

Møde dag 2: 27. august kl 18.00  

Vi håber mange af jer deltager sådan at i kan dele tips og tricks imellem jer, så arbejdet som turneringsleder kan være lidt nemmere og denne gang med alle turneringslederne i hele landet.

Vi håber at se mange af jer.

På vegne af DBBF’s administration

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer