Girls Got Game SommerCamp 2021

Hvornår
5. jul - 9. jul 2021
Hvor
Efterskolen Ved Nyborg, Ringvej 5, 5800 Nyborg, Danmark
Hvem
Udøvere, piger, 12 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 15 6000

OBS: Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinier og anbefalinger tæt omkring Corvid-19. Hvis vi, mod forventning, er nødsaget til at aflyse, får I selvfølgelig alle pengene retur. Så der kan trygt tilmeldes campen. 

GIRLS GOT GAME SOMMER CAMP 2021

BørneBasketFonden afholder i samarbejde med Efterskolen Ved Nyborg Girls Got Game Sommer Camp 2021 

Tilmeld dig allerede nu til sommerens sejeste camp KUN for piger.

Hvad får du på campen: 
Vi gentager den store succes med vores fede sommer camp. Dagene vil blive fyldt med træninger (alders- og niveauopdelt), sjove aktiviteter, fællesskab og udvikling. Du vil lære en masse nye at kende og have det sjovt med dem, du måske allerede kender og du vil blive coachet af nogle af de bedste kvindelige trænere og spillere!  

 Praktisk Info: 
Vi starter campen mandag d. 5/7 kl. 15 med tjek ind og værelsesanvisning samt en træning. Campen vil være færdig fredag d. 9/7 kl. 15. Det er med overnatning, og når man melder sig til, så skal man også vide, at det forventes at alle deltagere overnatter, da der også vil være aktiviteter om aftenen. 
Pris: 1610 kr. og inkluderer overnatning i senge, alle måltider fra aftensmad mandag til frokost fredag plus en vendbar Girls Got Game træningstrøje.   
Sted: 
Efterskolen Ved Nyborg, Ringvej 5, 5800 Nyborg 
Tid: Mandag-fredag d. 5.- 9. juli 2021 med overnatning 
Hvem: Alle piger i årgangene 2005-2009 

Sidste sommer kom deltagerne fra Aarhus og mange forskellige klubber i København og omegn. Vi håber at se jer piger igen og selvfølgelig også endnu flere nye ansigter fra mange forskellige klubber i hele Danmark. Kommer man langvejs fra, så hjælper vi gerne med afhentning på Nyborg Station, hvis der er behov for det. Dette skal man bare kontakte os omkring.  

Vi glæder os til at se jer til 5 fede dage med masser af sjove oplevelser på og udenfor banen på Efterskolen Ved Nyborg.

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer

Vi har desværre ingen aktuelle arrangementer at tilbyde dig lige nu.

Hvis du vil have information om arrangementer i støbeskeen, så kontakt dit lokale DGI-kontor.