ZWISH X YABC JUNIOR CAMP 9-13 år i uge 26

Hvornår
28. jun kl. 08:30 - 30. jun 2021 kl. 14:30
Hvor
Skolen på Strandboulevarden, Rosenvængets Hovedvej 35, 2100 København Ø, Danmark
Hvem
Udøvere, 9 - 13 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 15 6016

YABC X ZWISH JUNIOR CAMP 9-13 år 

Youth Allstar Basketball er tilbage og byder i samarbejde med ZWISH på sommerferiens fedeste basket camp, hvor du vil blive trænet af nogle af Danmarks dygtigste landsholdsspillere og prøve dine skills af i vores Youth Allstar challenges. 

På YABC vil du få udviklet dine skills, så du kan starte sommerferien ud som en bedre basketballspiller samtidig med, at du har det sjovt med et væld af NBA inspirerede challenges. Vi afholder alt fra 3-point contest, Lay-up til skills challenges, hvor du kan vinde fede præmier.  

Hvordan vil vi gøre dig bedre? 
Med landsholdspillere som Thomas Lærke og Alberte Rimdal i spidsen vil vi på YABC X ZWISH arbejde både individuelt og i små grupper. I vores drills vil vi sammen med dig fokusere på:  

- Hvordan du slår din defender i 1 mod 1?

- Hvordan du får et bedre skud?

- Hvilke elementer i dit game, du skal arbejde mere med?

- Hvordan dit træningsprogram for sommeren skal se ud?  

Hvem kan deltage? 
YABC er en camp for piger og drenge fra 9-13 år. Om du er nybegynder eller har ambitioner om at blive NBA-spiller, så er du velkommen, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig i den retning, du ønsker 

Under hele campen vil NBA3X og GAME Finals host Adonis Gomez, Sticky og Martin Hermansen skabe god stemning, smil og masser af high fives sammen med resten af campens coaches. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Praktisk info: 
Pris: 740 kr. 
Dato & Sted: man, tirs, ons d. 28, 29, 30 juni i Skolen på Strandboulevarden  
Tid: 08.30-14.30 
Max. antal deltagere: 45 
Alle deltagere vil få muligheden for at købe et vendbar ZWISH basketballsæt og meget andet. 
Se vendbar basketballsæt i begge farver - lilla eller gul

OBS: Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på campen kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig campen.  

Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt campen afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med.

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer