Zwish Pre-season Junior Camp (9-12 år) i uge 31

Hvornår
2. aug kl. 08:30 - 4. aug 2021 kl. 14:30
Hvor
Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø, Danmark
Hvem
Udøvere, 9 - 12 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 15 6026

 

Zwish byder alle basketball sommerglade unge mellem 9-12 år på en pre-season camp. Brænder du for at spille basketball, og kan du ikke vente med at komme i gang efter sommerferien? Så står vi klar med nogle af landets dygtigste ungdomstrænere, der vil forberede dig til den nye sæson.  

Vores pre-season camp skal være lærerig og sjov. Vi skal arbejde på basketball skills og fundamentals, og da vi er i pre-season gear, skal vi også ud af huset og lave aktiviteter designet til at få pulsen op.  

Hvad kan du forvente?

Over 3 dage kommer vi til at arbejde seriøst med:

 • Skud - Vi skal se på dit skud og skudteknik (mechanics)
 • Driblinger - Teknikker og øvelser der kan styrke din ballhandling
 • Afleveringer - Afleveringsteknik og beslutningsprocesser til at minimere turnovers
 • Rebounds - Teknik og positionering
 • Forsvar - Footwork og positionering 
    
  Vi tilstræber,at alle får udarbejdet et individuelt træningsprogram, som hver især kan bruge til at træne selv i løbet af den nye sæson. 
    
  Under campen afvikler vi en 3X3 turnering samt et væld af konkurrencer. Vi skal have fundet vores 3-points-, dunke-, skillz- og king of the hill champions.  
    
  Hvem kan deltage? 
  Zwish pre-season camp er for drenge og piger mellem 9 og 12 år. Det er en god idé hvis du har erfaring med basket og har prøvet det før. Vi vil gøre alt for at hjælpe dig i den retning, du drømmer om. For os er det vigtigt, at du går fra vores camp med mere selvtillid og en følelse af at være blevet en bedre basketball spiller. 
    
  Vi har et stærkt coachingteam bestående af talentudviklings trænere, landsholdspillere og unge profiler, der er med til at skabe god stemning, smil og massere af high fives under vores 3-dages camp. Se video fra vores tidligere camps her: https://youtu.be/vnD0kEkNK5E 
    
  Vi glæder os til at byde dig velkommen! 
    
  Praktisk info:  
  Pris: 740 kr.
   
  Dato & Sted: man, tirs, ons d. 2, 3 og 4 august i Østerbrohuset.  
  Tid: 08.30-14.30 
  Max. antal deltagere: 45 
  Alle deltagere vil få muligheden for at købe et ZWISH basketballsæt mm.
 • Se vendbar basketballsæt i begge farver - lilla eller gul
 • OBS: Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på campen kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig campen.  
 • Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt campen afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med.

Mulighed for friplads

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer