Roskilde - Rock Skills – Basketballcamp for årgange 2010-2007

Hvornår
12. jul kl. 09:00 - 15. jul 2021 kl. 15:00
Hvor
Roskilde Kongres- & Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Udøvere, 11 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 15 6052

Roskilde - Rock Skills – Basketballcamp for årgange 2010-2007 og skal du med?

 - skal du med

Hvem 
Alle drenge og piger begyndere, let øvede og øvede spillere og årgang 2010-2007/2011-2014.

Hvad får du?

Du får 4 dage med fuld fokus på basketball. Der vil blive arbejdet med det fundamentale for at blive en dygtig basketball spiller. Du vil få tips og tricks til at slå din modstander 1 v 1. Du vil få individuel feedback på hvordan du kan forbedre dig som basketball spiller.

Det er en camp, som hjælper den enkelte spiller til at blive bedre. Vi går bl.a. i dybden med fodarbejde, teknik og tempo. 

 
Træner: 
Cheftræneren er Joachim Rønnest, som har coachet nogle af de bedste ungdomshold i landet, og uddannet sig i Italien og Litauen, som er nogle af verdens bedste basketball nationer. Til daglig træner han også denne aldersgruppe, og ved præcis hvad der skal arbejdes med for at have succes i den række. Derudover har Joachim en stærk pædagogisk profil, der gør at alle synes det er sjovt - også selvom der skal arbejdes hårdt!  

Pris: 
600 kr. incl en fed T-shirt og masser af god træning

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, campen kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig campen. 

Mulighed for friplads:  
DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads

 

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer